Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗ Η ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ

- "Έστειλα το παιδί μου στρατιώτη και μου το έφεραν στο νεκροκρέββατο" λέει με πόνο ψυχής
- Ο 20χρονος πεζοναύτης Στάθης Κρόκος βρήκε τραγικό θάνατο χθες το πρωί στον Ωρωπό
- Διετάχθη ΕΔΕ για τα αίτια του δυστυχήματος
- Πένθος στο Αλιβέρι για το χαμό του παλικαριού. Όλη η Ελλάδα κλαίει για τον νεαρό φαντάρο που βρήκε τραγικό θάνατο στις 5.50 τα ξημερώματα ενώ οδηγούσε το άρμα μάχης Μ 113 στο δρόμο απο Συκάμινο προς Ωρωπό. Το άρμα που οδηγούσε ο Στάθης Κρόκος ανατράπηκε, έπεσε σε χαράδρα 2 μέτρων και τον καταπλάκωσε.
Τραγική ειρωνεία; Άσχημο παιχνίδι της μοίρας; Ο νεαρός πεζοναύτης τον Αύγουστο θα τελείωνε τη θητεία του.  

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 20χρονου Στάθη,
ο πατέρας του Κυριάκος και η μητέρα του Νάνσυ. Ενημερώθηκαν από τον διοικητή του νεαρού φαντάρου για το γεγονός που βυθισε στη θλίψη τις Ενοπλες Δυνάμεις και κλήθηκαν στο 401 για να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους.
Οπως δήλωσε στο Newsit η χαροκαμένη μάνα του άτυχου πεζοναύτη, Νάνσυ Κρόκου "από το Υπουργείο δε μας έχουν ενημερώσει. Μόνο ο διοικητής του παιδιού μας ενημέρωσε οτι έγινε ατύχημα. Οδηγούσε το άρμα, ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε σε ένα χαντάκι. Το παιδί μου ήταν φαντάρος και είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα τον Αυγουστο θα απολυόταν".
Με σπασμένη φωνή είπε μια τελευταία κουβέντα πριν κλείσει το τηλέφωνο "έστειλα το παιδί μου φαντάρο και μου το έφεραν στο νεκροκρέββατο".
Η γειτονιά του νεαρού Στάθη στο Αλιβέρι έχει βυθιστεί στη θλίψη. Ο 20χρονος ήταν ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Κρόκου. Ο 16χρονος αδελφός του και η 9χρονη αδελφή του ακομη δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που έχει συμβεί.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ριξει το πόρισμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: