Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΈΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΞΩ ΡΕ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ: ΑΝ ΕΡΘΩ, ΘΑ ΣΑΣ Γ@@@@@ (BINTEO)

Κατώτεροι των περιστάσεων για άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι της Βουλής. Την ώρα που περίπου 3.000 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά γιατί κλείνει η ΕΡΤ, εκείνοι ανταλλάσσουν ύβρεις σαν να είναι στο γήπεδο!Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την άρση της ασυλίας βουλευτών της ΝΔ και της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, σχετικά με το περιστατικό με το χαστούκι Κασιδιάρη.
Σε κάποια στιγμή, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε έντονο διάλογο με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη γιατί ήθελε το λόγο αλλά ο πρόεδρος της Βουλής δεν του τον έδινε. Βουλευτές παρενέβησαν και απαίτησαν από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής να καθίσει κάτω.
Ως αντίδραση, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής,
αποχώρησαν. Αλλά την ώρα εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος φώναξε κάτι υβριστικό.
Κάποιοι από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρχισαν να του φωνάζουν «έλα να μας τα πεις έξω ρε» και κινήθηκαν προς το μέρος τους. Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος σηκώθηκε από το έδρανό του και απάντησε «αν έρθω έξω θα σας γ@@@@@ όλους», κινούμενος με τη σειρά του προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Αλλά ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής μπήκε στη μέση και το περιστατικό έληξε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: