Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...

ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.
...ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
Την παραίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, εάν όντως γνώριζε εκ των προτέρων τις προθέσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, ζητά ο επικεφαλής της Αριστερής Πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος...
Σε δήλωσή του, ο κ. Παναγιωτακόπουλος τονίζει: «Η αποδοχή από το ΠΑΣΟΚ  των τετελεσμένων της κυβέρνησης Σαμαρά, την οποία δυστυχώς εξακολουθεί να την στηρίζει, πρέπει να σταματήσει σήμερα».
»Το ΠΑΣΟΚ δεν  μπορεί,
να είναι συμμέτοχο σε αποφάσεις που δυναμιτίζουν την ίδια τη δημοκρατική προοπτική της χώρας ούτε να σφυρίζει αδιάφορα, όταν με αντισυνταγματικά πραξικοπήματα καταργείται η ίδια η Βουλή. Οι δημοκρατικοί πολίτες  της χώρας δεν μπορούν να εμπιστεύονται  μια κυβέρνηση που αυθαιρετεί, που εκβιάζει, που συμπεριφέρεται σαν σύγχρονος φεουδάρχης, που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης».

«Η υπόθεση  της ΕΡΤ και η απαράδεκτη και αντιδημοκρατική μεθόδευση, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται μόνο με λόγια, ούτε μπορεί να υπάρχει η παραμικρή υποψία για "υπόγειες" συνεννοήσεις και συμφωνίες. Με αφορμή τα όσα διαδίδονται από κυβερνητικές πηγές σχετικά  με την ενημέρωση των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για το σχέδιο κλεισίματος της ΕΡΤ, οφείλουμε να πούμε καθαρά: Αν όντως ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε ενημερωθεί οφείλει σήμερα να παραιτηθεί. Η Δημοκρατική Παράταξη δεν μπορεί να γίνεται συμμέτοχη σε αυτές τις λογικές» υπογραμμίζει.

Και συνεχίζει: «Αν πάλι όσα διαδίδονται δεν έχουν  σχέση με την πραγματικότητα, ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει, σήμερα κιόλας, να άρει την στήριξή του σε αυτή την κυβέρνηση. Η Δημοκρατική Παράταξη δεν μπορεί να συκοφαντείται και να εκτίθεται από τους νοσταλγούς και σχεδιαστές του πιο σκληρού κράτους της Δεξιάς. Η στάση του  ΠΑΣΟΚ απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση  και σε αυτές τις πολιτικές  επιλογές, δεν μπορεί να αποφασίζεται κεκλεισμένων των θυρών, σε μικρές προεδρικές παρέες. Υπάρχουν όργανα που πρέπει να μιλήσουν και να αποφασίσουν».

«Μέχρι να συγκληθεί η Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ  και να συζητηθούν οι νέες εξελίξεις, δεν θα συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία του κόμματος, ούτε θα δεσμευόμαστε από καμία απόφαση άλλων κύκλων και παράκεντρων. Συμμέτοχοι  σε παιχνίδια κατά της Δημοκρατίας  δεν πρόκειται να γίνουμε» καταλήγει.

Η δήλωση Παναγιωτακόπουλου αφορά στην περιρρέουσα φημολογία περί μυστικής συνάντησης των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη σχετικά με τις προθέσεις του για την ΕΡΤ.

Η συνάντηση αυτή, πάντως, διαψεύδεται από διάφορες πηγές.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ? ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣΚΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ! ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Τ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΩΑΣΤΑ ΟΛΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΠΡΟΣ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ! ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Η "ΕΚΛΕΚΤΗ" ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ;;
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ!!ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ (Χ)ΑΣΕΠ!!
Ο ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΖΕΙ ,ΑΥΤΟΣ (ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄80 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ)ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!!