Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Ευχαριστήριο-Στειρώσεις αδέσποτων.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια, την κ. Γιώτα Γαζή, καθώς και τους γιατρούς του δημόσιου κτηνιατρείου Άμφισσας για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να προετοιμαστεί άμεσα ο χώρος του κτηνιατρείου.
Το Σαβ/κο 19-20/10/13 στειρώθηκαν συνολικά στην Ιτέα από τους Εθελοντές Κτηνιάτρους Ελλάδος 35 αδέσποτα ζώα. Σχεδιάζουμε την σύντομη συνέχιση των στειρώσεων. Στόχος μας η μείωση και η εξάλειψη των αδέσποτων με έλεγχο των γεννήσεων.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Τσικνή Δήμητρα (Αγρο-κτηνοτροφική Ιτέας) για τη χορήγηση 20 κιλών ξηράς σκυλοτροφής, αλλά και να σας θυμίσουμε το πόσο σημαντική είναι για μας η μηνιαία δωρεά – συνδρομή. Το να είστε μηνιαίος δωρητής σημαίνει ότι έχετε αποφασίσει,
να βρίσκεστε στο πλευρό των αδέσποτων, κάθε ημέρα του χρόνου. Σημαίνει ότι είστε ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος που προστατεύει πλάσματα που έχασαν τα πάντα.
Το να ξέρουμε ότι μπορούμε να στηριχθούμε σε σίγουρους πόρους, μας επιτρέπει να συντονίσουμε αποτελεσματικά τις δράσεις μας. Το να υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι είναι βασικό, ειδικά όταν προκύπτει κάποια έκτακτη ανάγκη.
Με τιμή για τη Φ.Ο.Φ
Η Πρόεδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: