Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ

Αυτός ο Κορεάτης εξπέρ των Οικονομικών που τον έφερε ο παρδαλός με τα λαχούρια για να τους σκίσουμε τους ξένοι είχε τα εξής χαρακτηριστικά:
α)Τον λέγαν Κιμ και στο μικρό Γκλεν, όπως τον ένα κιθαρίστα των Judas Priest(είναι γνωστό ότι Ιάπωνες και Κορεάτες τρελαίνονταν παλιά για μέταλ)
β) Πληρωνόταν 125.000 το μήνα(!),είχε και προϋπηρεσία στη χώρα μας και έκανε συμβόλαιο τέτοια εποχή στην Ελλάδα περιμένοντας να πληρωθεί κιόλας!
γ)Χτες έμαθε με non paper ότι μάλλον δεν θα πάρει φράγκο γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος να προσληφθεί!
δ)Αυτός, ο ίδιος, ο άνθρωπος του διασκεδαστή πριν έξι μήνες πήρε εντολή από τον Μπαρούφ,
να «μπει μέσα και να τους σκίσει». Και πήγαμε στα capital controls και υπογράφουμε τώρα ακόμα και σε χαρτομάντηλα!
Θεός.Το μόνο ερώτημα είναι αν το ξύλο το θέλει αυτός ή κανας άλλος. Μόνη τιμωρία του θα ήταν να τον πάρει ο Αλέφαντος για μπάλα.Να τον ετοιμάζει όλο το δεύτερο ημίχρονο και 3 λεπτά πριν το τέλος να τον ρωτήσει το κλασσικό: «Γκλεν, είσαι έτοιμος;»Και μόλις έπαιρνε ο κυρ-Νίκος την απάντηση «βάλε με μέσα αλενατόρε να γυρίσω το ματς στο 92ο λεπτό», να του απαντούσε: «Αει ρε καραγκιόζη κάτσε κάτω να μη βλέπει ο Θεός ότι πληρώνεσαι εσύ από αυτό το σπορ…»!
Υ.Γ. Τι θέλετε να πούμε σήμερα; Για τα ολοήμερα που πάνε για κλείσιμο ή για την άγνοια τις θα γίνει με τα υπόλοιπα μιας και όλα τα υπουργεία ασχολούνται με τη διαπραγμάτευση επί έξι μήνες και τώρα θα ασχοληθούν με εκλογές;


Δεν υπάρχουν σχόλια: