Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

Η ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ
Για χυδαία αποστασία σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο ο Μιχάλης Καρχιμάκης σε ανακοίνωσή του. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη: 
Καλό θα είναι όταν μιλά οποιοσδήποτε σήμερα για αποστασίες,να μην ξεχνά να αναφέρεται και στην πιο χυδαία αποστασία, στην πιο χυδαία θεσμική εκτροπή που έγινε σε βάρος του εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, από μια μειοψηφία εσωκομματικών δυνάμεων που έπαιξαν το παιγνίδι των οικονομικών και των πολιτικών επιδιώξεων διαφόρων.
Πόσο αυτό κόστισε στους πολίτες αυτης της χώρας και την χώρα την ίδια (κυριως στους αδύναμους και τους πραγματικούς δημιουργούς);  ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ.
Όμως για όλα αυτά δεν μιλάει σχεδόν κανείς. Ακόμα και τώρα,
που όλοι διαπιστώνουν οτι δεν υπήρχε άλλος δρόμος και που οι μοναδικές πρωτοβουλίες μας έπρεπε να είναι οι μεταρρυθμίσεις, οι προοδευτικές με στόχο την δημιουργία κανόνων και την εισροή υποκλαπέντος ή υπονομευμένου πλούτου αλλα και με παράλληλο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης της χώρας.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.
Γιατί και η χώρα και οι άνθρωποι θα ήταν σε αλλα επίπεδα σήμερα αν δεν είχε ανατραπεί ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός του 44% και εαν είχε ολοκληρώσει την συνταγματική τετραετία με βάση την εντολή του Ελληνικου λαού στις εκλογες του 2009.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ενταξει, Αφροδιτη, μας επεισες...