Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Η ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Κοινό μυστικό αποτελεί στον ΣΥΡΙΖΑ η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με αεροσυνοδό της Olympic Air.
Η γνωριμία του Αλέξη Τσίπρα με την πανέμορφη αεροσυνοδό έγινε στην διάρκεια πτήσης για τις Βρυξέλλες, όπου ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τις πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις που απέφεραν στη χώρα μας το πολυπόθητο νέο Μνημόνιο.
Η αεροσυνοδός που έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Τσίπρα ονομάζεται Αγγελική Τσακαλώτου και είναι ξαδέρφη του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Μόλις η Κική -όπως την φωνάζουν οι φίλοι της- εμφανίστηκε μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα για να του προσφέρει καφέ, ο Αλέξης Τσίπρας της είπε «Δεν ήξερα ότι ο Ευκλείδης έχει τέτοια ξαδέρφη».
Η Κική το έπιασε το υπονοούμενο,
οπότε δεν ένιωσε καμία έκπληξη όταν το ίδιο βράδυ στη ντισκοτέκ του ξενοδοχείου -μπροστά σε όλο το πλήρωμα του αεροπλάνου και στον Γιάννη Δραγασάκη-, ο Αλέξης Τσίπρας της ζήτησε να χορέψουν το ρομαντικό «I want your sex» του George Michael.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης και η Κική μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο, στο πλαίσιο της οικονομίας που κάνει η κυβέρνηση της Πρώτη Φορά Αριστερά, για να σωθούν οι τράπεζες και οι ολιγάρχες.
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας ακούμπησε το σώμα του πάνω στο φλογερό κορμί της Κικής, η Κική είπε «Όχι» αλλά ο Αλέξης δεν μασάει από «Όχι», αφού -όπως φάνηκε και μετά το δημοψήφισμα- ερμηνεύει τα «Όχι» σαν «Ναι».
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Κική Τσακαλώτου περνούν αρκετές ώρες μαζί στην Αθήνα, αφού ο Αλέξης έχει νοικιάσει μια γκαρσονιέρα στο Μπραχάμι, που αποτελεί το ερωτικό τους καταφύγιο.
Η Κική είναι η υπεύθυνη για τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας, αφού είναι καταπληκτική μαγείρισσα και τον ταΐζει στο στόμα.
Η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με την Κική Τσακαλώτου δεν επηρεάζει καθόλου τη συζυγική του σχέση, αφού οι μεγαλοαστοί έχουν ξεπεράσει τα ταμπού και τις προκαταλήψεις που βασανίζουν τους μικροαστούς και δεν τους επιτρέπουν να απολαύσουν χωρίς ενοχές τις ξεπέτες.
Το γεγονός πως η Κική είναι φανατική μνημονιακιά εξηγεί και την αλλαγή στάσης του Αλέξη Τσίπρα μετά το δημοψήφισμα και την ξαφνική προσχώρησή του στο μνημονιακό στρατόπεδο.
Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει αλλάξει πολύ μετά την γνωριμία του με την Κική Τσακαλώτου, αφού αυτή η σχέση τον έχει ανανεώσει.
Σύμφωνα με τον Νίκο Φίλη, ο Αλέξης Τσίπρας του είπε «Είμαι κάθε τρίχα από το πράμα της Κικής», οπότε είναι προφανές πως η Κική δεν το ξυρίζει και το έχει καταΐφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: