Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣ Ν.Δ.: ΌΤΑΝ Η ΓΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΟΥ

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

 "υπηρέτησαν στο ίδιο στρατόπεδο"
ΠΡΟΧΘΕΣ 23 ξύπνιοι και πονηροί βουλευτές της Ν.Δ. δεν είχαν προφανώς τι να κάνουν και έτσι έφτιαξαν μια ερώτηση με την οποίαν καλούν τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς να τους πουν «Πού έχει υπηρετήσει τη θητεία του ο Γενικός Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης».
ΓΙΑΤΙ ρε παιδιά κάνατε τόσο κόπο, γράψατε τρεις ολόκληρες σελίδες μυθιστόρημα και βάζετε σε φασαρία και μπελάδες την κυβέρνηση να ψάχνει που υπηρέτησε ο Κορωνάκης;
ΓΙΑΤΙ δεν ρωτάγατε εμάς να σας πούμε επί τόπου;
ΑΚΟΥΣΤΕ λοιπόν, ο Τάσος Κορωνάκης υπηρέτησε ΜΑΖΙ με τον Εθνάρχη, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον μακαρίτη, στην Αλβανία και μαζί, ο Κορωνάκης και ο Καραμανλής πέταξαν τους Ιταλούς, μαζί με τον Μουσολίνι στη θάλασσα!
ΣΤΗ συνέχεια έλαβαν μέρος στην Εθνική Αντίσταση και αναδείχθηκαν και οι δύο τους και ο Κορωνάκης και ο Καραμανλής μεγάλοι σαμποτέρ! Μέχρι στο Γοργοπόταμο είχαν λάβει μέρος,
όπου μάλιστα τραυματίστηκαν και οι δύο, ο Κορωνάκης στην αριστερή πατούσα και ο Καραμανλής στη δεξιά πατούσα!..
ΠΗΡΑΝ μέρος επίσης και στη σφαγή των Γερμανών Αλεξιπτωτιστών στην Κρήτη, όπου κατέσφαξαν μόνοι τους εκατοντάδες Αλεξιπτωτιστές!
ΥΠΗΡΞΑΝ σημαιοφόροι του Ελληνικού Στρατού την ημέρα που οι Γερμανοί έφευγαν ηττημένοι από την Ελλάδα και παρ΄ ολίγον μάλιστα να πάρουν πίσω το χρυσό που είχαν αρπάξει οι Γερμανοί από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά την τελευταία στιγμή απέτυχε το σχέδιο που είχαν ετοιμάσει.
ΣΤΗ συνέχεια πολέμησαν πλάι – πλάι στο Βίτσι και στον Γράμμο, τους… κατσαπλιάδες του Δημοκρατικού Στρατού.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ για τον ηρωϊσμό τους τιμήθηκαν με 69 χρυσά μετάλλια ο καθένας!
ΑΥΤΑ για να μάθετε πόσο πατριώτες ήταν και οι δύο και πόσες μάχες είχε δώσει ο Κορωνάκης δίπλα στον Καραμανλή, ο οποίος την εποχή που οι ξένοι κατακτητές ήρθαν να σκλαβώσουν την πατρίδα, ο μετέπειτα Εθνάρχης, ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ από την υποχρέωσή του να πάει φαντάρος επειδή λέει ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΛΑ και χάρη στην κουφαμάρα του, ούτε ποτέ όπλο έπιασε και έγινε και πρωθυπουργός και Πρόεδρος Δημοκρατίας και Εθνάρχης! Τα αυτά ευχόμαστε να πετύχει και ο συμπολεμιστής του Τάσος Κορωνάκης!
ΑΝ έχετε κανέναν άλλο, ΣΥΡΙΖΑΙΟ, φίλοι βουλευτές της Ν.Δ. που να μην πήγε φαντάρος, αντί να καταθέσετε ερώτηση να μας το πείτε εμάς, για να συνεχίσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: