Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα πολιτικών ζόμπι, απομεινάρια από το κτηνώδες πελατειακό κράτος που κατασπάραξε και χρεοκόπησε τη χώρα.
Δεν είναι μόνο ο ανύπαρκτος Μειμαράκης, η παρουσία του οποίου στην ηγεσία της χαζοΝΔ παραπαίμπει στη κουμπάρα Ρεβέκκα Σκαφτούρου, στον Καρούζο και στον Τάκη Ζαχαράτο.
Ο Σαμαράς που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία,
ώστε να αποτελειώσει τη χώρα, τοποθέτησε τον αχυράνθρωπό του Μειμαράκη στην ηγεσία του πολιτικού πτώματος της Συγγρού.
Ενας Μειμαράκης κι ένα κόμμα που υποδύεται την ουρά της κυβέρνησης, ένα πολιτικό ρετάλι είναι η Νέα Δημοκρατία που κατά πάσα πιθανότητα θα σπεύσει με κατουρημένη την ποδιά να ψηφίσει εκ νέου προαπαιτούμενα για την νέα συμφωνία-γέφυρα που ετοιμάζει ο μοναχικός ήρωας Βόλφαγκ Σόιμπλε.
Τα χαμένα κορμιά της λεωφόρου του Συγγρού θα σπεύσουν εκ νέου να στηρίξουν τον Τσίπρα ο οποίος κινδυνεύει από τον Λαφαζάνη και την Ζωή- η τελευταία επιδιώκει να του αρπάξει την σφραγίδα και την πολυτελή κρατική επιχορήγηση.
Κι ενώ η ανυπόληπτη Νέα Δημοκρατία βουλιάζει στις δημοσκοπήσεις έχοντας απέναντί της έναν Τσίπρα ο οποίος συνεχίζει με επιτυχία τις εντυπωσιακές κωλοτούμπες του Κομανέντσι Σαμαρά, κανείς από τους σοφούς δημογέροντες της δεξιάς δεν έχει το ηθικό ανάστημα να προκαλέσει ένα πανελλαδικό εγερτήριο ανανέωσης.
Κι αυτό γιατί όλες οι παλαιές γαλάζιες οικογένειες είναι χωμένες μέσα στις μίζες και στα σκατά του πελατειακού κτήνους που δημιούργησαν. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία.
Ενα μάτσο πολιτικά ρετάλια το εκτόπισμα των περισσοτέρων από δαύτους είναι ανύπαρκτο.
Απορεί κανείς ποιος και γιατί πληρώνει τα ενοίκια αυτού του κωλοχανείου της Συγγρού.
Κλείστε το, ρε άχρηστοι, το μαγαζί...