Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΠΟΥΤΙΝ Ο «ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ»! Η… ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

Η αλήθεια είναι πως η προσωπική ζωή του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν κρατείται σαν εφτασφράγιστο μυστικό πολλές φορές, ενώ όλα όσα μαθαίνονται είναι οι πληροφορίες που ο ίδιος δίνει στα μέσα ενημέρωσης.
Τώρα, μια ανατρεπτική είδηση έχει αρχίσει να κυκλοφορεί από μερίδα ρωσικών μέσων τα οποία ισχυρίζονται πως αποτελεί το… μυστικό νεότητας  του Ρώσου Προέδρου.
Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ ο Πούτιν για να ενισχύσει την υγεία του και για να μένει ακμαίος κάνει μπάνιο σε… αίμα από κέρατα ελαφιού Μαράλ.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που επικαλείται η Daily Mail, αυτός ακριβώς είναι  ο λόγος που ο Πούτιν επισκέπτεται τα βουνά Αλτάι. Πρόκειται, μάλιστα, για αρχαία πρακτική η οποία φέρεται να ενισχύει όχι μόνο την υγεία αλλά και της σεξουαλικές επιδόσεις στους άντρες.
Ο Πούτιν φέρεται να ξεκίνησε να ενδιαφέρεται για αυτή τη θεραπεία πριν από μια δεκαετία ενώ οπαδός της πρακτικής αυτής φέρεται να είναι και
ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντεβέντεφ.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να μύησε στην πρακτική αυτή και τον  Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: