Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΈΓΡΑΨΕ… ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ! ΈΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ZΑΧΑΡΙΑΔΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2009!

Στο blue sky και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιάννη Λοβέρδου, βρέθηκε χθες ο αν. εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας.
Εκεί ο K. Καρανικόλας εκτόξευσε τα «πυρά» του στον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Zαχαριάδη, για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση αλλά και την ρητορική της πριν έρθει στην εξουσία.
Όταν μάλιστα η συζήτηση πήγε στα υπερβολικά ελλείμματα του 2009, ο κ. Καρανικόλας στρίμωξε για τα καλά τον Κ. Ζαχαριάδη, που αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η ευθύνη για το υπερβολικό έλλειμμα ανήκει στις κυβερνήσεις της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή! Η δήλωση του, προκάλεσε αίσθηση, καθώς η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρωθυπουργό, ήταν φανερή τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σε ανάρτησή του, ο κ. Καρανικόλας, έγραψε:
Η ώρα της δικαίωσης ήρθε και από τον….ΣΥΡΙΖΑ.
Χτες, ο κ. Ζαχαριάδης σε φανερή αμηχανία, αφού τον πίεσα να απαντήσει, ομολόγησε την ιστορική πλέον αλήθεια: ‘Η ευθύνη για το υπερβολικό έλλειμμα (και άρα της χρεοκοπίας) ανήκει στη Ν.Δ. και τον Κώστα Καραμανλή’.
‘Επιτέλους το είπατε κ. Ζαχαριάδη! Επιτέλους ονομάσατε τον εμπρηστή!’.
Μία δήλωση που νομίζω ότι θα συζητηθεί γιατί είναι η πρώτη φορά (!) που ονομάζουν τον εμπρηστή της ελληνικής οικονομίας, όταν ήδη εμείς το φωνάζαμε από το 2010 και αυτοί τον συγκάλυπταν.
Μία συζήτηση άκρως αποκαλυπτική και ζωηρή για όλη την επικαιρότητα που αξίζει να την μοιραστώ μαζί σας, γιατί είναι ολοφάνερο ότι το τέλος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πλησιάζει, αφού τα ψέματα και οι μύθοι τελειώσανε.
ΥΓ. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τελικά ποιοι κάνουν την πραγματική αντιπολίτευση στους Σύριζα-Ανέλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: