Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΒΙΝΤΕ0)

Μπουνιές και κλωτσιές από άγνωστο δράστη – Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.
Άγρια επίθεση δέχτηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr άγνωστος άνδρας ζήτησε από τη γραμματεία του διοικητή να τον επισκεφθεί στο γραφείο του επικαλούμενος πως είναι στέλεχος του Υπουργείου Υγείας και μόλις εισήλθε εντός του γραφείου επιτέθηκε στον διοικητή με μπουνιές και κλωτσιές. Η μανία του αγνώστου ήταν τέτοια που οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως 10 άτομα που έσπευσαν προς βοήθεια δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό για να χωρίσουν τους δυο άνδρες.
Στο Νοσοκομείο μετέβησαν άνδρες της ασφάλειας οι οποίοι αναζητούν πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ώστε αφού τον εντοπίσουν να προχωρήσουν στη σύλληψή του.
Τι κατέγραψαν οι κάμερες
Οι κάμερες ασφαλείας του Γ.Ν.Τ κατέγραψαν,
καρέ-καρέ τόσο την είσοδο όσο και την έξοδο του δράστη της επίθεσης στον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη.
Ο άγνωστος δράστης τη στιγμή της αποχώρησής του από το Νοσοκομείο, φαίνεται ελαφρώς ανήσυχος να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ συνεχώς κοίταζε προς τα πίσω προφανώς για να ελέγξει αν τον ακολουθεί κάποιος.
Η όλη παραμονή του στο Νοσοκομείο διήρκησε  8 περίπου λεπτά, ενώ κατά την έξοδό του φαίνεται χαρακτηριστικά στο βίντεο να περνάει μπροστά από τους αστυνομικούς που έσπευσαν για να επιληφθούν του συμβάντος.

«Πληρωμένη από κυκλώματα η επίθεση που δέχθηκα»
Λίγα λεπτά μετά την αιφνιδιαστική άγρια επίθεση που δέχθηκε, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παρθένης μίλησε στην Τηλεόραση 10. Αναφέρθηκε λεπτομερώς στο περιστατικό, τονίζοντας με έμφαση πως τα διαπλεκόμενα κυκλώματα του παρακράτους που λυμαίνονταν επί χρόνια το χώρο της Δημόσιας Υγείας, του έστειλαν με τον βάρβαρο αυτό τρόπο το δικό τους μήνυμα. Ο κ. Παρθένης σημείωσε επίσης πως κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τη σημερινή εξέλιξη.
Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Τρικάλων:
«Σήμερα στις 11.40 π.μ προσήλθε στο γραφείο του Διοικητή κ. Δημητρίου Παρθένη ένας άντρας, ο οποίος δήλωσε ότι προέρχεται από το Υπουργείο Υγείας και ότι ονομάζεται «Γιάννης Παπαδόπουλος».
Στη συνέχεια αποπειράθηκε να γρονθοκοπήσει τον Διοικητή, χωρίς όμως να δηλώσει την αιτία που το έκανε αυτό.
Το άτομο αγνώστων στοιχείων έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου, το υλικό έχει  δοθεί στην Αστυνομία, η οποία αναμένεται να πράξει τα δέοντα και να προβεί σύντομα στη σύλληψή του.
Είναι σαφές ότι η αποχώρηση των εργολάβων από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων έχει θίξει συμφέροντα. Γεγονός επίσης αποτελεί ότι διάφορα πληρωμένα άτομα του υποκόσμου δεν είναι δυνατό ούτε να εκφοβίσουν, ούτε και να επιβάλλουν ετσιθελικά τη διαιώνιση της διαπλοκής που υπήρχε για χρόνια στο Νοσοκομείο.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων δηλώνει ότι η ανοδική του πορεία και η ανάπτυξή του θα συνεχιστούν σταθερά και κάθε λογής φασίστες και διαπλεκόμενοι, άμεσα συνδεδεμένοι με θιγόμενα οικονομικά συμφέροντα, δε θα προκαλέσουν καμία ανάσχεση στο έργο αυτό».


http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: