Σάββατο 21 Απριλίου 2018

“ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”! ΆΡΘΡΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ

Γράφει ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης ε.α.
Ενοχλήθηκε ο απόστρατος ευρωβουλευτής του εγκληματικού ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητος Λευτέρης Συναδινός και «θέτει εαυτόν εκτός Χρυσής Αυγής», όταν ……. διαπίστωσε ότι « …. εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης χώρας».
Βέβαια ο Συναδινός, ποτέ δεν «είδε», δεν εξέφρασε ενόχληση και δεν καταδίκασε τον άθλιο ναζιστή μαχαιροβγάλτη Ρουπακιά που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα (18/9/2013). Ποτέ δεν «είδε», δεν ενοχλήθηκε και δεν καταδίκασε τη δολοφονική απόπειρα εναντίον των αιγυπτίων αλιεργατών (12/6/2012) και των κομμουνιστών εργαζομένων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος (12/9/2013). Ποτέ δεν είδε τις ναζιστικές σβάστικες, τα χιτλερικά σύμβολα, την απότιση τιμής στους κουκουλοφόρους προδότες και συνεργάτες των γερμανών,

Ποτέ ο Συναδινός δεν εξέφρασε την παραμικρή ενόχληση για τους στίχους του ομοϊδεάτη του Ματθαιοπουλου: «Γαμώ τον Βίζενταλ, γαμώ την Άννα Φρανκ/ γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ./ Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω/ αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!/ Ρε κωλοεβραίοι, δεν θα σας αφήσω/ στο τείχος των Δακρύων θα ’ρθω να κατουρήσω./ Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς»…
Ποτέ δεν ενοχλήθηκε, αντίθετα στάθηκε δίπλα και στήριξε τον «πατριωτικό» αγώνα του φυρερίσκου του Μιχαλολιάκου, χωρίς ποτέ να εκφράσει την ελάχιστη αντίρρηση, όταν αυτός ο φασίστας, στον ύμνο του για τον Χίτλερ (περιοδικό Χρυσή Αυγή, τεύχος 26, Μάιος 1987) έγραφε: «Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί […] με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και τα οράματά μας: HEIL HITLER!».
Σήμερα, μετά απ’ όλα αυτά (ελάχιστο δείγμα), έρχεται ο απόστρατος Συναδινός, μέχρι χθες ευρωβουλευτής των άθλιων ναζιστών, ο ίδιος που πυκνά – συχνά περιφέρει εαυτόν φωτογραφικά ένστολο και παρασημοφορημένο (η εικόνα αυτή «πουλάει» στα κόπρανα του ναζιστικού απόπατου), να ενοχλείται και υποθέτω έμμεσα να απαιτεί, οι «άεργοι» χρυσαυγήτες να «πιάσουν δουλειά» και «να αναλάβουν πρωτοβουλία». Κι όταν οι ναζιστές «πιάνουν δουλειά» κι «αναλαμβάνουν πρωτοβουλία», οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί μεροκαματιάρηδες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι ηλικιωμένοι, οι τσιγγάνοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι μετανάστες, ο λαός μας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι εννοούν να τσακίζουν κόκκαλα.
Εμείς ας ευχηθούμε στον πρώην ευρωβουλευτή των ναζιστών, να μην είναι καλοφάγωτη η υπόλοιπη ευρωαμοιβή* και να μην έχει «καλό» πολιτικό μέλλον (αν και το σύστημα πάντα έχει μια θέση για τα δεκανίκια του). Όσο για το αν εμπιστευόμασταν την ύπαρξη της «ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», όπως λέει ο Συναδινός, σε ναζιστές ή «πρώην» ναζιστές, αλλοίμονό μας.
* Οι ευρωβουλευτές λαμβάνουν μηνιαίο προ φόρων μισθό ύψους 8.484 ευρώ, μία μηνιαία αποζημίωση που φτάνει έως και τα 24.164 ευρώ για μισθούς των συνεργατών τους και κατ’ αποκοπή μη φορολογητέα αποζημίωση 307 ευρώ ανά ημέρα για την κάλυψη των εξόδων κατά τις περιόδους κοινοβουλευτικών δραστηριοτήτων. Εκτός από τα παραπάνω, οι ευρωβουλευτές λαμβάνουν την Αποζημίωση Γενικών Εξόδων, ένα εφάπαξ καταβαλλόμενο ποσό που ανέρχεται στα 4.342 ευρώ μηνιαίως και είναι επίσης μη φορολογητέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: