Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ- ΘΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ (VID)

Σε ένα νέο παραλήρημα προέβη ο επικεφαλής σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, δηλώνοντας- μεταξύ άλλων- πως θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο σκότωσαν Έλληνες.
Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλά Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν, δίχως να σεβαστεί την τραγωδία με τον χαμό του Έλληνα πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου και το τριήμερο πένθος στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε πως η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν.
«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να τη σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί»,
φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.



's chief aide Yigit Bulut says he wants a revenge for his grandfather whom he claims killed by Greeks a century ago, says Turkey would walk all over Greece and nobody including the US and the EU can stop that from happening if does not behave.

Δεν υπάρχουν σχόλια: