Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΛΑΜΙΑ: Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Το ευχαριστώ της οικογένειας του 6χρονου κοριτσιού....
Από τις βασικές Ελληνικές παροιμίες είναι το «δεν αργεί το κακό» και αυτό το βιώνουμε όλοι μας σχεδόν καθημερινά, πως από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με ότι φοβόμαστε περισσότερο.
Η περιπέτεια που έζησε η οικογένεια Μακρίδη την περασμένη Κυριακή (13/5), εύχεται να μην την βιώσει κανέναν άλλο σπίτι και ευχαριστούν τον γιατρό του Νοσοκομείου Λαμίας, Κωνσταντίνο Ραμαντάνη που με τη βοήθειά του μπορούν πλέον να λένε μια άλλη Ελληνική παροιμία το «τέλος καλό όλα καλά»!
Ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα με τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας 11 και 6 ετών, να παίζουν χαρούμενα στην παιδική χαρά που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Παρασκευής στα Γαλανέικα Λαμίας.
Πάνω στο παιχνίδι η μικρή τους κόρη,
έχασε την ισορροπία της και έπεσε από μικρό ύψος στο έδαφος. Το τράνταγμα και ο φόβος, είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του κοριτσιού και όλοι να μείνουν σοκαρισμένοι από το κακό που παραμόνευε. Όλοι εκτός από τον γιατρό ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο σημείο με το παιδάκι του και αμέσως πρόσφερε πρώτες βοήθειες στη μικρή.
Τελικά το κοριτσάκι με την επέμβαση του γιατρού ξαναβρήκε την ανάσα του και οι περαιτέρω εξετάσεις που του έκαναν τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όσο και στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου διακομίστηκε για να γίνει και η τελευταία απαραίτητη εξέταση, ήταν πολύ καλές.
«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον άνθρωπο και γιατρό Κωνσταντίνο Ραμαντάνη που βοήθησε τις πρώτες κρίσιμες στιγμές το κοριτσάκι μου. Επίσης το προσωπικό του ΕΚΑΒ που συμμετείχε στην ασφαλή και γρήγορη μετακίνησή του και τους ανθρώπους και στα δύο Νοσοκομεία που έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να σιγουρευτούμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», λέει στο LamiaReport ο πατέρας της οικογένειας και προσθέτει: «Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην τύχει κάτι τέτοιο, ωστόσο επειδή όλα είναι στη ζωή οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν αυτή τους την ιδιότητα και την επιστήμη τους».
lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: