Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ (1)

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΚΕ Η ΔΕΞΙΑ
ΠΟΥ να ξέρουν τα νέα παιδιά, ΤΙ… ΞΥΛΟ έχουν φάει οι γονείς και οι παππούδες τους από τα ΤΕΑ, τα ΜΕΑ, τους παρακρατικούς και τους ασφαλίτες.
ΕΚΕΙΝΗ την εποχή, όποιος κομματάρχης της Δεξιάς, έπιανε όποιον ήθελε στο δρόμο, τον πήγαινε στην ασφάλεια ή σε κανένα «σοκάκι» και τον έκανε μαύρο στο ξύλο, χωρίς καμία συνέπεια, γιατί αν ο δαρμένος πήγαινε στην αστυνομία να διαμαρτυρηθεί έτρωγε και άλλο ένα χέρι ξύλο, επειδή τάχατες ήταν κομμουνιστής, Aνδρεϊκός, ή Εαμόβουλγαρος!
ΠΟΥ να ξέρουν τα νέα παιδιά πόσα χρόνια εξορία και φυλακή έχουν κάνει οι παππούδες τους, οι μπαρμπάδες τους και οι πατεράδες τους.
ΠΟΥ να ξέρουν τα παιδιά μας πόσα σπίτια έχουν κλείσει,
οι παρακρατικοί και το φασισταριό…
ΠΟΥ να ξέρουν, οι νέοι μας, ότι οι… μισοί από αυτούς που κάνουν σήμερα τους σκληρούς Δεξιούς,

ήταν παλιοί αριστεροί που έφαγαν τόσο πολύ ξύλο, ώστε το γύρισαν και από αριστεροί έγιναν… γενίτσαροι Δεξιοί για να γλιτώσουν το ξύλο και τις οικογένειές τους.
ΠΟΥ να ξέρουν τα νέα παιδιά πόσα χρόνια έχουν καθίσει εξόριστοι στα ξερονήσια και τις φυλακές οι δικοί τους άνθρωποι, άλλοι για τις ιδέες τους και άλλοι γιατί στην κατοχή, ανέβηκαν στα βουνά και πολέμησαν τους κατακτητές.
ΚΑΙ που να ξέρουν ότι πατεράδες και οι παππούδες τους, δούλευαν 15-16 ώρες την ημέρα για να περνάνε καλά αυτοί, να κάθονται σε ωραία σπίτια, να έχουν κάνει καλές σπουδές… και που τώρα με τα μνημόνια, της τρόικας και το ΔΝΤ όλα αυτά, τα πράγματα που έφτιαξαν οι δικοί τους, κινδυνεύουν να χαθούν...
ΑΛΛΩΣΤΕ κάθε μέρα που περνάει όλο και μεγαλώνει η στρατιά των άνεργων νέων.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ φαίνεται ότι εκεί που πήγαμε να πούμε δόξα σοι ο Θεός, τέλειωσε η πείνα, τέλειωσαν και τα βάσανά μας και τα παιδιά μας θα ζήσουν με άνεση και θα μορφωθούν, μας πλάκωσε η παγκόσμια κρίση και μαζί με αυτήν έφθασαν και οι διεθνείς τοκογλύφοι δανειστές μας και ζητάνε τώρα από εμάς, να τους πληρώσουμε τα 325 δισεκατομμύρια ευρώ.
ΠΡΕΠΕΙ να προσέξουν τώρα οι νέοι μας πάρα πολύ, ΠΟΙΟΥΣ θα ψηφίσουν, γιατί μαζί με όλα, τα άλλα, ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ και το μεταναστευτικό που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη πληγή από τους πολέμους και τις κακουχίες και τα βάσανα που έζησαν οι πατεράδες μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, πολύ προσοχή, γιατί με λάθος ψήφο μπορεί εσείς οι νέοι να τα χάσετε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: