Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Πριν από 15 χρόνια η Ελλάδα «φόρεσε» τα γιορτινά της και με μια ανεπανάληπτη τελετή γιόρτασε την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων.
Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν από κοντά την τελετή έναρξης που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες στην ιστορία της διοργάνωσης. 
Στις 20:45 οι γιγαντοοθόνες στο ΟΑΚΑ άρχισαν να μετρούν αντίστροφα, και μόλις ο χρόνος έφτασε στο μηδέν, το στάδιο γέμιση με τη μουσική του μοναδικού Ζεϊμπέκικου  του Σταύρου Ξαρχάκου που έπαιξαν 400 τυμπανιστές και μπουζούκ και μια φωτιά άναψε τους Ολυμπιακούς Κύκλους στο νερό. 
Το βράδυ εκείνο, ένα αίσθημα ευφορίας και περηφάνιας γέμισε τους Έλληνες, που παρακολούθησαν καθηλωμένοι στην τηλεόραση τη μαγική τελετή- ταξίδι στην ελληνική ιστορία. Σε αντιδιαστολή με τις λαμπερές εικόνες του 2004,
τη σημερινή ημέρα η τηλεόραση προβάλλει εικόνες που προκαλούν λύπη σε όλους τους Έλληνες. 
Για ένα ακόμη καλοκαίρι μια μεγάλη φωτιά απειλεί σπίτια και οικισμούς και έχει κάψει μεγάλες εκτάσεις πρασίνου. Η πυρκαγιά που καίει στην Εύβοια είναι εκτός ελέγχου και έχει αναστατώσει τους κατοίκους που εύχονται σύντομα να λάβει τέλος ο πύρινος εφιάλτης. 
Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Ακολουθήστε μας στα Social Media για να μην χάνετε τα τελευταία νέα 


Δεν υπάρχουν σχόλια: