Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ -Η ΖΑΝΕΤ ΠΗΡΕ Τ' ΟΠΛΟ ΤΗΣ...

Πυγμάχο της κακιάς ώρας που τον έχει στήσει η ζωή στα σχοινιά και τον δέρνει αλύπητα θυμίζει αυτή την περίοδο ο Αλέξης Τσίπρας. Ένα πρόβλημα επιχειρεί να λύσει, δέκα παρουσιάζονται και, είναι σαφές πλέον, κανένας, ακόμη και στον ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ δεν ασχολείται μαζί του στα σοβαρά.

Από τη Τζάκρη με τα Loubouten στον Τσακαλώτο κι από τον Πολάκη στον Κόκκαλη καθώς οι μέρες περνάνε ο ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ εμφανίζει συχνότερα και με μεγαλύτερη ένταση την εικόνα ενός γενικευμένου καφενείου, όπου ο κάθε θαμώνας αισθάνεται νοματαίος, ανοίγει το στόμα του και δεν ξέρει τι λέει ή ρίχνει μια συνιστώσα για να περάσει η ώρα με τις πλάτες του καφετζή (Τσίπρας).

Του Χρήστου Υφαντή

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι καθημερινές συγκρούσεις εξελίσσονται μεν σκληρές (όπως κάθε αριστερά που σέβεται τον εαυτό της), αλλά θα κρατάνε ένα επίπεδο και δεν θα καταλήξει ο Τσίπρας να παίρνει δουλειά και στο σπίτι, να 'τη πετιέται μια Ζανέτ Τσίπρα και τα κάνει όλα ίρβαλα!!!

«Οποιανού δεν του αρέσει να σηκωθεί και να φύγει» αποφάσισε και δημοσιοποίησε η Ζανέτ, της γνωστής οικογενείας των εργολάβων.

Εσχίσθη το καταπέτασμα του ουρανού με την έγκυρη και δυναμική παρέμβαση της Ζανέτ, καθώς αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει κι έτσι όπως τον έχουν κάνει τον Αλέξη αυτοί οι κακοί αριστεροί του Τσακαλώτου δεν τον βλέπω για πολύ ακόμη να αντέχει όρθιος,

έχει πειραχτεί η στατικότητα του φέροντος οργανισμού του…

Βεβαίως, η Ζανέτ δεν ολοκλήρωσε αυτό που ήθελε να πει και κράτησε τα προσχήματα με την αναφορά της στη «θέση ευθύνης», αλλά μην γελιέστε. Να ξεκουμπιστεί ο Τσακαλώτος κι η παρέα του προσεύχεται κάθε μέρα το τσιπραίικο συν γυναιξί και τέκνοις (κι αδερφές παρέα) και για να βγει η Ζανέτ να τα ρίξει δημόσια στον Ευκλείδη, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν έχει παραπέρα.

Το 'χει αυτό η αριστερά: Όταν πλακώνει το οικογενειακό ιππικό σημαίνει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και μόνο αν κοπεί ο Γόρδιος δεσμός θα ανασάνει η κατάσταση. Διότι, μην ξεχνάτε ότι αδερφή είναι αυτή, βλέπει κάθε μέρα το καμάρι της να λιώνει από την πίεση του Ευκλείδη και όλων των αριστερούληδων, να βγάζει έρπητες και εξανθήματα χειρότερα από τις 17 ώρες διαπραγμάτευση με τον Σόϊμπλε και τη Μέρκελ με τον Σαρκοζί παρέα και τρελαίνεται.

«Θα μας τον αποτελειώσουν τον λεβέντη μας» τα λέει με την Περιστέρα τ’ Μπαζιάνα απ’ τ’ Σουφάδις «θα μας τον κατσιάσουν αυτοί οι συν και πλην που έμπλεξε το παλικάρι μας» και να το δάκρυ κορόμηλο κάθε βράδυ που γυρίζει ο Ηγέτης σπίτι του με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά λες κι είναι νταλίκα στην εθνική οδό…

Είδε κι απόειδε η Ζανέτ αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι πάνω της, να βγει μπροστά και να αναλάβει αυτή να τα πει ένα χεράκι με τον κάθε Τσακαλώτο, που επειδή είχε παππού στρατηγό νομίζει ότι μπορεί να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ τάγμα νεοσυλλέκτων.

Τι είπε ο στόμας της; «Οποιανού δεν του γουστάρει που πάει το κόμμα τα μαζεύει και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Άντε να μην πάρω πολλές ανάποδες και τα κάνω όλα μπ….λο μ’ εσάς που μπλέξαμε». Διότι, για την Ζανέτ, όπως για κάθε αδερφή Ζανέτ, ο Ηγέτης χάρη κάνει στον Τσακαλώτο και ασχολείται μαζί του αντί να τον στείλει για βρούβες και για να κόψει ρόδα μυρωμένα… Φταίει που είναι καλό παλικάρι και τον κρατάει ακόμη στο κόμμα να του τρώει τα συκώτια με τις γκρίνιες του την ώρα που περιμένει στην ουρά, για να υποβάλλει τα σέβη του στον Ηγέτη, ένας ολόκληρος Κόκκαλης της κεντρώας συνιστώσας παρακαλώ, την οποία ευλόγησε ο Αλέξης.

Γι’ αυτό σας λέω είναι λίγες οι μέρες του Ευκλείδη στον ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ κι ένα πρωί θα ξυπνήσει και θα τον έχουν στείλει αδιάβαστο οι Τσιπραίοι με ένα συν στο χέρι να κλαίει την αριστερά που έχασε από την Κουντουρά και την Χρυσοβελώνη.

Αυτό ήθελε να του πει η Ζανέτ, αλλά επειδής είναι ευγενική ψυχή κρατήθηκε και του έδειξε τι πρέπει να κάνει από τη θέση ευθύνης του (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) προς το παρόν… Τα υπόλοιπα, αν ξανατολμήσει να κακοκαρδίσει τον Ηγέτη ή να του κάνει δημοσίως υποδείξεις για το ποιος είναι απατεώνας και ποιος όχι.

Λες και δεν ξέρει ο Αλέξης τι θα πει απατεώνας που έχει και διδακτορικό στο άθλημα τεσσεράμισι χρόνια… Τι ζούμε ρε φίλε!!!

Υ.Γ. Μην γελάτε. Θα συμβούν και χειρότερα στο άμεσο μέλλον εντός, εκτός και επί τα αυτά της Οικογένειας των απανταχού Τσιπραίων…

Με την αριστερά κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, αλλά ποιος ασχολείται τώρα με πεθαμένες υποθέσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: