Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ - 16 ΝΕΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ COVID-19 ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ

Από τον ΠΑΣ Λαμία τα περισσότερα. Που εντοπίζονται και τα 16 νέα περιστατικά covid-19 στη Στερεά…

Πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες, είναι οι νέοι ασθενείς covid-19 στη Φθιώτιδα σύμφωνα με τη λίστα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου.

Τα περισσότερα όμως πρόκειται για γνωστά περιστατικά ή στενές επαφές γνωστών κρουσμάτων που τώρα θετικοποιήθηκαν, όπως οι σύζυγοι των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία. Από τον ΠΑΣ είναι στη λίστα επίσης τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό των «κυανολεύκων», αλλά και ένας ακόμη που έχει χρεωθεί στην Εύβοια.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής ο ΕΟΔΥ έχει «ανακοινώσει» τους εφτά από τους εννέα που επισήμως ανακοίνωσε το Σάββατο η ΠΑΕ. Απομένουν άλλοι δύο που έδωσαν και αυτοί χθες δείγμα και βγήκαν θετικοί.

Τα υπόλοιπα πέντε περιστατικά,

είναι ένας ακόμη νεαρός 20 ετών από τη Κάτω Τιθορέα και τέσσερα από τη Λαμία. Τρεις γυναίκες, εκ των οποίων η μία 45 ετών νοσηλεύεται στο Πέτρινο και ένας άνδρας 64 ετών.

Στην υπόλοιπη Στερεά έχουμε μόλις έξι (6) νέα κρούσματα, τα εξής πέντε.

Στη Βοιωτία είναι τα 2 και συγκεκριμένα άνδρας 43 ετών από τις Θεσπιές και 47χρονη από τον Ορχομενό.

Στην Εύβοια αν και έδωσαν 3 είναι 2, καθώς ο ένας είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία. Τα δύο που μένουν Εύβοια είναι και πάλι στην Αμάρυνθο και αντιστοιχούν σε 52χρονη και 63χρονο.

Τέλος το μοναδικό περιστατικό που δίνεται στην Ευρυτανία, αντιστοιχεί σε αγόρι 13 ετών από το Καρπενήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: