Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

Οντος τα "πράγματα ξεφεύγουν" εντελώς, όπως γράφει στον λογαριασμό που διατηρεί στο f/b ο κάτοικος της Τήνου, Γρηγόρης Μαρτούλας, τα "παλικάρια" του Χρυσοχοϊδη, έχοντας φυσικά πολιτική κάλυψη, παρουσιάζουν τις φαντασιώσεις τους γεγονότα και άντε μετά εσύ να αποδείξεις ... ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Η ασυδοσία που απολαμβάνουν και δεν λογοδοτούν ποτέ, τα "όργανα της τάξεως" ακόμα και όταν είναι ολοφάνερες οι κατασκευασμένες κατηγορίες που αποδίδουν, τους έχει καταστήσει εντελώς ανεξέλεγκτους και προκλητικούς. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο χρήστης του διαδικτύου αφού παραθέτει την κλήση με το πρόστιμο που του επέβαλαν,

οι λιμενομπάτσοι γιατί, υποτίθεται ότι τον εντόπισαν να "κινείται αναίτια παρά την επιβολή περιορισμών... και συγκεκριμένα να συμμετέχει σε ομάδα διαδηλώνοντας κατά των ανεμογεννητριών" σημειώνει:

"Απορώ πως μπορεί ένας απλός πολίτης όπως εγώ ,να αντικρούσω μια κλήση που μου επιβάλλεται την επόμενη ημέρα (!!!) και μάλιστα για την ώρα που ήμουν σπίτι με την οικογένεια μου!

Μάλιστα!

Σήμερα με κάλεσαν και μου έδωσαν μια κλήση 300€ γιατί λένε με είδαν χθες βράδυ 19:10 στην παραλία!

Τα πράγματα ξεφεύγουν, χάνεται ο έλεγχος!"

Και το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι αυτό το περιστατικό δεν μπορείς να το θεωρήσεις μεμονωμένο. Πρόχειρα θυμόμαστε  στις 25 Νοέμβρη, παγκόσμια μέρα κατά της βίας εναντίον των γυναικών, μπάτσοι να συλλαμβάνουν 9 γυναίκες οι οποίες τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, τις κατηγόρησαν για υποτιθέμενη παραβίαση των περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημία. 

Μάλιστα σ' αυτή την περίπτωση η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις, ειδικά στο διαδίκτυο ώστε αναγκάστηκε ο υπουργός μπάτσων και καταστολής να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τα "κατορθώματα" των υφισταμένων του.

Ποιο απίστευτη είναι η περιπέτεια που βίωσε δημοσιογράφος.  Ξέρεις τι είναι να φοράς όχι απλώς μια συνηθισμένη μάσκα αλλά παράλληλα να φέρεις και "αντιασφυξιογόνα μάσκα με φίλτρο ακόμη και για τα χημικά των ΜΑΤ" και καθώς κάνεις το δημοσιογραφικό σου ρεπορτάζ να σε σταματάει μπάτσος να σε αποκαλεί "πουτάνας γιε" και να σου κόβει πρόστιμο 300 ευρώ .... γιατί λέει "δεν φοράς μάσκα";!!!

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/12/blog-post_574.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γεμσε ο τοπος φαρδελεοι