Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

ΓΕΜΑΤΟ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Τα φαντάσματα του παρελθόντος συνεχίζουν να κυνηγούν τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και να θυμίζουν στην κοινή γνώμη τα έργα και τις ημέρες μιας αδίστακτης και αλαζονικής κυβέρνησης που δεν έχανε ευκαιρία για σφιχταγκαλιάσματα με τη διαπλοκή, ζαλισμένη από τη μέθη της εξουσίας.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την γνωστή υπόθεση της Follie Follie και οι καταγγελίες για παρεμβάσεις από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται να αναδείξουν για μία ακόμη φορά τους πολλούς σκελετούς που έχει στην ντουλάπα του, που προκαλούν οργή και αγανάκτηση στην κοινή γνώμη και χτυπούν αδιαμφισβήτητα στο μαλακό υπογάστριο της Αριστεράς, δηλαδή στα θέματα ηθικής τάξης.

Σε μία κρίσιμη καμπή για τον ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στις δημοσκοπήσεις και στα μάτια της κοινής γνώμης, ο κ. Τσίπρας πέφτει μέσα στον βούρκο που δημιούργησε ο ίδιος μέσα από την άκρατη σκανδαλολογία που δηλητηρίασε την πολιτική ζωή του τόπου,

Τα νταραβέρια με τη διαπλοκή, η απόπειρα σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων, τα χαριεντίσματα στα κότερα γύρισαν μπούμερανγκ για τον πρώην πρωθυπουργό που βλέπει πλέον τα αποτελέσματα των πράξεων του να παρασύρουν κάθε προσδοκία για επιστροφή στην εξουσία.

Η υπόθεση της Novartis συνιστά ένα τρανταχτό παράδειγμα όπου η εκτέλεση ενός σατανικού σχεδίου και η λάσπη που εκτοξεύτηκε σε κορυφαίες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής του τόπου, επέστρεψε στους εμπνευστές του και έπληξε καίρια την εικόνα του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ταυτόχρονα, στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί πανικός και για άλλες εκκρεμότητες του παρελθόντος που φωτίζουν το μανιώδες outsourcing συναλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσωπα της βαθιάς διαπλοκής και κρατούν απομακρυσμένη την κοινή γνώμη από λογικές και πρακτικές που παραπέμπουν σε καρτέλ της Λατινικής Αμερικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: