Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

ΑΛΟΙΜΟΝΟ... ΌΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ

Η κατάντια του πολιτικού μας συστήματος, το οποίο, στον 21ο αιώνα παρακαλώ, έχει εκπροσώπους του στη Βουλή (και στην ευρωβουλή) τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, μοντέλα, και γενικά σελέμπριτις. Που πολλές φορές δεν ξέρουν να βάλουν τρεις λέξεις σε μια σειρά.

Ψηφίζονται όμως από τον πάνσοφο λαό για να μας εκπροσωπήσουν.

Και ο Πρωθυπουργός οσο και αν ουρλιάζει η πληρωμένη προπαγάνδα του   (όπως ούρλιαζε και του ΣΥΡΙΖΑ) επιεικώς έχει αποτύχει σε όλα.

Με μοναδικά πλέον όπλα στη φαρέτρα του την αποκρουστική  προπαγάνδα και την απειλή παλινόρθωσης του εθνομηδενιστή Τσίπρα προσπαθεί απεγνωσμένα να χτίσει το νέο αφήγημα για να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του λαού όταν του το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δημιουργεί τετελεσμένα που οδηγούν σε περαιτέρω απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ξεπερνώντας μέχρι και τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάπτει ανίερες συμμαχίες (όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ)  με κάποια αναξιοπρεπή ρετάλια που αποστάτησαν από το ΠΑΣΟΚ, ευτελίζοντας τους αγώνες που έδωσε η παράταξη στο παρελθόν για να απαλλάξει τη χώρα από την παρουσία αυτής της οικογένειας

Μπολιάζει την Ελλάδα  (όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ) με «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο,

γιατί έτσι τον διέταξε η ανάλγητη Ευρώπη που δεν τολμάει να τσακίσει το σύγχρονο δουλεμπόριο για ευνόητους λόγους.

Κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους εκμεταλλευόμενος ανήθικα τον κορονοϊό, περνώντας... νύχτα με τηλεδιάσκεψη και τα υπόλοιπα αντιλαϊκά και αντιεργατικά πτωχευτικά μέτρα που δεν κατάφεραν να επιβάλλουν οι προκάτοχοί του.

Ολα εδώ πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: