Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΟΥΚΡΑΝΙΑ... ΌΣΟ ΜΙΛΑΤΕ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ! ΥΠΟΜΟΝΗ!

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Και τι δεν έχουν κάνει, τι δεν έχουν διανοηθεί, για να υποστηρίξουν θεωρίες γελοιότητας, που... συνθέτουν σενάρια ηλιθιότητας, είναι απίστευτο!
Οι "ειδικοί" του κορονοϊού, εκτοπίστηκαν, από τους ¨ειδικούς" διεθνολόγους, αναλυτές στρατιωτικών επιχειρήσεων, πρώην στρατιωτικούς, που ψάχνουν τα πέντε λεπτά δημοσιότητας, παπαγαλίζουν θεωρίες του ΝΑΤΟ και όλοι προσπαθούν να μπουν στο μυαλό του Πούτιν.
- Η Ρωσία χάνει τον πόλεμο, επειδή δεν κατέλαβε την Ουκρανία, μέσα σε μερικές μέρες. Για την κατάληψη της Σερβίας, (23 χρόνια, σήμερα, από την επίθεση), το ΝΑΤΟ έκανε 78 ημέρες.
- Ο Πούτιν θα πέσει από εσωτερικό πραξικόπημα. Αν δεν τον ρίξουν οι ολιγάρχες, θα τον ρίξουν οι εσωτερικές δυνάμεις Ασφαλείας. Ηδη, παραιτήθηκαν από την θεωρία μιας επανάστασης των Ρώσων πολιτών, λόγω των κυρώσεων. Περιμένουμε με αγωνία το πραξικόπημα των ολιγαρχών!😂😂
- Ο Πούτιν θα ρίξει χημικά και βιολογικά όπλα, στον άμαχο πληθυσμό. Μια προπαγανδιστική κωλοτούμπα απ΄την πραγματικότητα, για επόμενες προβοκάτσιες. Υπενθυμίζω ότι 30 εργαστήρια βιολογικού πολέμου είχαν εγκαταστήσει οι ΗΠΑ, στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά φταίει ο Πούτιν. Αυτός θα τα ξαμολύσει!😂😂😂
Η Κίνα, πάντως, ζητά ακόμη εξηγήσεις, όσο κι αν οι ΗΠΑ το θάβουν, ενώ οι Ρώσοι παρουσίασαν, σήμερα, τα στοιχεία.
-Οι Ουκρανοί νικούν στο Κίεβο και κυνηγούν τους Ρώσους στο Ιρπιν (τα βίντεο, από κει είναι απαγορευτικά, λόγω σκληρότητας, για τις απώλειες των Ουκρανών) και το τάγμα του Αζόφ στο Κίεβο, ζητεί, επειγόντως ΙΧ, για την μεταφορά τραυματιών.
Επιπλέον, διώχνουν από περιοχές, τους Ρώσους, στις οποίες ΠΟΤΕ δεν πάτησαν Ρώσοι😂😂😂
Ένα έχω να πω. Όσο μιλάτε εκτίθεστε! Υπομονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: