Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

Γράφει ο mitsos175

Κάποτε τα ΜΜΕ θα πρέπει να καταλάβουν πως, όταν λένε κουταμάρες, όχι μόνο δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους, αλλά χάνουν την αξιοπιστία τους. Δεν περιμένω βέβαια τίποτα από τα πετσωμένα ΜΜΕ. Άλλωστε έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη, κι έσπασαν κάθε ρεκόρ βλακείας.

Το να επαναλαμβάνουν όμως κάθε ανοησία του Ουκρανού φασίστα, δεν μας κάνουν να τον πιστεύουμε, αλλά να εξοργιζόμαστε με την κοροϊδία. Ο τύπος έχει καβαλήσει καλάμι. Ο κόσμος του τα έψαλε, γιατί θέλει σώνει και καλά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Επειδή έχει παραφρονήσει και γουστάρει να γίνει ο πλανήτης ραδιενεργή στάχτη, δε σημαίνει πως θα ακούσουμε τις επικίνδυνες αρλούμπες που ξεστομίζει.

Η πολιτική του προκάλεσε τους Ρώσους. Κανένα κράτος δεν έχει καμία υποχρέωση να πολεμήσει και να καταστραφεί για άλλο. Κάθε χώρα κοιτάζει τα συμφέροντά της. Η χρήση στρατού ακόμα και χρημάτων μιας χώρας προς όφελος άλλης, χωρίς αντάλλαγμα, λέγεται εσχάτη προδοσία. Ήταν λάθος που πληρώνουμε ήδη ακριβά το να στείλουμε όπλα στους Ουκρανούς. Πότε απείλησαν τα συμφέροντα της Ελλάδας οι Ρώσοι για να κάνουμε τέτοιες κινήσεις; Ακόμα και με ψυχρή καπιταλιστική λογική, κάτι τέτοιο είναι εξωφρενικό.

Γιατί δεν πάει πραγματικά ο ίδιος ο Ουκρανός Πρόεδρος να πολεμήσει; Όχι σε ψεύτικα video και παλιές φωτογραφίες, να πάει να δει πως πραγματικά είναι. Κάνει τον ήρωα από μακριά. Η Μαριούπολη είναι περικυκλωμένη. Δεν υπάρχει περίπτωση εφοδιασμού ή λύσης της πολιορκίας. Κάθε μέρα που γίνονται μάχες πεθαίνουν άνθρωποι, κυρίως άμαχοι. Ίδια εμμονή με τον Ουκρανό είχε ο Χίτλερ, που απαγόρευε την παράδοση σε κάθε περίπτωση.

Είχα πει πως θα ήταν λάθος του διοικητή,

στο νησί που κατέλαβαν οι Ρώσοι, να μην παραδίνονταν, γιατί θα πέθαιναν μάταια. Είχα δίκιο. Ο ναζί θέλει να συνεχίσει τον πόλεμο παρά την ανυπολόγιστη καταστροφή της Ουκρανίας μόνο και μόνο γιατί αυτό συμφέρει τις ΗΠΑ. Μόνο αυτές κερδίζουν από τη σημερινή κατάσταση. Είναι μια προδοτική μαριονέτα, που δεν σκέφτεται την ίδια του τη χώρα. Για όσους τυχόν λένε ηρωικά περί «μάχης μέχρις εσχάτων» τους λέω να πάνε να πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο και μετά να μιλήσουν.

Είπε νέα κουταμάρα. Δημοψήφισμα εν μέσω πολέμου με μεγάλες περιοχές υπό τον έλεγχο των Ρώσων! Σε χώρα που έχει απαγορευθεί το Κομμουνιστικό κόμμα και κάθε είδους αντιπολίτευση! Ούτε ο Παπαδόπουλος στην Κύπρο δε σκέφτηκε τέτοια χαζομάρα. Προφανώς ο Ουκρανός είναι ή αδίστακτο κάθαρμα ή παλαβός. Έγινε δημοψήφισμα πριν τον πόλεμο σε Κριμαία και Λαϊκές Δημοκρατίες. Δεν τα δέχτηκε. Αν δεν έκανε γενοκτονία μειονοτήτων, δεν θα έδινε αφορμή στη Ρωσία.

Προφανώς ο κόσμος θέλει Ειρήνη. Αυτός δε θέλει, γιατί κάθεται αναπαυτικά και μηρυκάζει ότι του λένε οι ΗΠΑ. Όλα αυτά που λέει δείχνουν υποκρισία. Ακόμα χειρότερα έλλειψη σοβαρότητας, αξιοπιστίας και ψυχραιμίας. Οι Ρώσοι στρατιωτικά νικάνε. Έχουν καταλάβει εδάφη, διέλυσαν τις Ουκρανικές υποδομές και προχωρούν. Μπορεί πιο αργά από όσο ήθελαν, αλλά πάντως προκαλούν τεράστια ζημιά στους Ουκρανούς. Οι εμμονές φασιστών και ναζί έχουν αποτέλεσμα την τελειωτική καταστροφή της χώρας που έχει την ατυχία να παίρνουν αλλοπρόσαλλοι την εξουσία


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2022/03/blog-post_736.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: