Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ


Συμμεριστήκατε κι εσείς το δράμα που βιώνει ο διαπρεπείς, έγκυρος και αξιότιμος δημοσιογράφος Αρης Πορτοσάλτε, το οποίο μάλιστα εκδήλωσε σήμερα δημοσίως μέσα από τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι;

Ο υπάλληλος του Αλαφούζου, φόρεσε πλερέζες και μόνο σε κλάματα που δεν ξέσπασε αφού στην χώρα μας “δεν λειτουργούν οι θεσμοί” και έτσι κάποιοι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να εκδηλώνουν την “λατρεία” που τρέφουν για το πρόσωπο του, αναρτώντας πανό σε αγωνιστικούς χώρους.

Πιθανολογούμε ότι θα προβάλλεται τις ενστάσεις, σας, ότι αν στην χώρα μας “λειτουργούσαν οι θεσμοί” άτομα ποιότητας Πορτοσάλτε δεν θα είχαν δημόσιο λόγο και οι σχετικές λαϊκές αντιδράσεις που εκδηλώνονται στα γήπεδα είναι γνήσιες, εν αντιθέσει με την “αποδοχή” που εισπράττει ο πρωθυπουργός “γκόμενος”, όταν κυκλοφορεί στους δρόμους. Αυτό όμως ας το προσπεράσουμε.

Εναυσμα για την ανάρτησή μας είναι το βιντεάκι που έφτιαξε και μας έστειλε αναγνώστης μας, με δηλώσεις του Αντρέα Μικρούτσικου σε ένα απολαυστικό οπτικό στο οποίο εύστοχα σχολιάζεται η σημερινή τοποθέτηση του Πορτοσάλτε.

Απολαύστε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: