Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΜΠΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ”;

Προφανώς είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείσαι με τα παρατράγουδα της πολιτικής ζωής. Και φυσικά μόνο δυο λόγια για την αποτυχημένη πολιτευτή της Ν.Δ., και πρώην υπαρχηγό του Μπογδάνειου μορφώματος, την “γαλάζια κάμπια την ακατοίκητη” όπως την είχε ονομάσει ο Π. Πολάκης.

Το πολιτικό παρατράγουδο, που λέγεται Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ένα εθνικοφασιστικό παραλήρημα της, ανακοίνωσε ότι θα ψαρέψει ψηφοφόρους απ’ την ίδια λασπουριά που θα ρίξουν τα παραγάδια τους Τζημεροφαήλιδες και Μπογδάνοι. Αναμενόμενη η κίνηση απ’ αυτό το ακροδεξιό σούργελο και μόνο το παρασκήνιο της κίνησης αυτής ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα, λοιπόν με το ρεπορτάζ που είχε την Κυριακή η φυλλάδα “Πρώτο Θέμα” η Λατινοπούλου “εµφανίζεται ως θαυµάστρια της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, οπότε ίσως να ελπίζει ότι η πολιτική της καριέρα µπορεί να ακολουθήσει αυτή της κυρίας Μελόνι που έκανε το Fratteli D’Italia, από κόµµα του περιθωρίου, κυβερνών κόµµα”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Το σενάριο που ακουγόταν σε πολιτικά πηγαδάκια,

είναι ότι το τελευταίο διάστηµα η κυρία Λατινοπούλου είχε αναπτύξει δίαυλο επικοινωνίας µε τον δικηγόρο Κώστα Πλεύρη και είχε επαφές για την επανενεργοποίηση ενός σχηµατισµού µε το όνοµα ΚΥΜΑ Ελληνισµού που είχαν δηµιουργήσει φίλοι του Πλεύρη, προεξάρχοντος του Τάσου Συµιγδαλά.
Ο Κώστας Πλεύρης είναι γνωστός και µη εξαιρετέος για τις αντισηµιτικές απόψεις του, ενώ πρόσφατα τον διέγραψαν από τον ∆ΣΑ για τον ναζιστικό χαιρετισµό.
Με αυτή τη µαγιά θα µπορούσε να δηµιουργηθεί ένα κόµµα που ίσως να λειτουργήσει ως υποδοχέας ακροδεξιών ψηφοφόρων, ώστε ελλείψει του κόµµατος Κασιδιάρη έπειτα από µπλόκο του Αρείου Πάγου, να κατευθυνθούν εκεί“.

Αν δηλαδή η “γαλάζια κάμπια η ακατοίκητη” είναι ενεργούμενο και μαριονέτα του θεωρούμενου “πατέρα” του σύγχρονου νεοναζισμού στην Ελλάδα του ανθρώπου που αυτοχαρακτηρίστηκε “ακροδεξιός, χουντικός, φασίστας, ναζί, αντισημίτης, ομοφοβικός, εθνικοσοσιαλιστής”, Κώστα Πλεύρη. τότε έχουμε μια προσπάθεια με την προβιά της Λατινοπούλου, να δημιουργηθεί ένα νεοναζιστικό μόρφωμα.

Αυτό που πρέπει επίσης να σημειώσουμε, είναι ότι οι εκτιμήσεις που υπάρχουν αναφέρουν ότι ο Αρειος Πάγος θα απαγορεύσει την συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές και το καθόλου ευκαταφρόνητο δημοσκοπικό ποσοστό που εμφανίζει, ίσως είναι αυτό που ενεργοποίησε τον “δάσκαλο” όπως ονομάζουν οι ομοϊδεάτες του τον Κώστα Πλεύρη, να ενεργοποιηθεί παρασκηνιακά στο εκλογικό γίγνεσθαι.

http://vathikokkino.gr/archives/131270

Δεν υπάρχουν σχόλια: