Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΜΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ!

Και μέσα σε όλα αυτά, δεν ξεχνάμε και τον ΣΥΡΙΖΑ που ξεπούλησε τον ΟΣΕ για ένα κομμάτι ψωμί.

Δεν είναι δυνατόν να ζούμε τέτοιες καταστάσεις οι οποίες είναι αδιανόητες σε τέτοιο βαθμό που μας οδηγούν σε αδυναμία να τις σχολιάσουμε με δημοσιεύσιμο λεξιλόγιο!!!

Αν ισχύει το εξοργιστικό γεγονός που αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Ναυτεμπορική”, το μόνο που μας μένει, αν δεν θέλουμε να κατηγορηθούμε για “προτροπή σε εγκληματικές ενέργειες”, ευχόμενοι να υπάρξει και στην χώρα μας μια ένοπλη συλλογικότητα όπως η θρυλική οργάνωση GRAPO, που έδρασε στην Ισπανία στις δεκαετίες ’80 και ’90 εκτελώντας καπιταλιστές, πολιτικάντηδες και δικαστές που λειτουργούσαν σε βάρος του λαού, είναι να ζητήσουμε “ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη” που τραγουδούσε και ο Στράτος.

Ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει το σοκ από την τραγωδία των Τεμπών με τα δεκάδες δολοφονημένα στην ουσία νέα παιδιά, και διαβάζουμε ότι η εταιρεία, η Hellenic Train που φέρει τεράστια ευθύνη γ’ αυτό το έγκλημα, σχεδιάζει να προσφεύγει στην δικαιοσύνη για διαφυγόντα κέρδη.

«Ενδιαφέρον έχει και η πληροφορία ότι η ιταλική εταιρεία προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά πάντων για διαφυγόντα κέρδη», αναφέρει μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, διαβάζουμε άλλη μια είδηση στην ιστοσελίδα 2020mag.gr που μας αφήνει άναυδους:

Σύμφωνα με τη διάταξη που υπέγραψε το 2019 ο τότε υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης A. Κεφαλογιάννης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιρείται με σκανδαλώδη τρόπο από το να καταβάλει αποζημιώσεις σε επιβάτες σε περίπτωση που η ίδια φέρει ευθύνες για κάτι που θα τους συμβεί. Αυτή η διάταξη έχει ισχύ πενταετίας μέχρι το 2024, όπως και οι δυο προηγούμενες που υπογράφηκαν το 2009 και το 2014 από τη χώρα μας.

Ειλικρινά συγνώμη, αλλά όλα αυτά προσπερνάνε τις δυνατότητές μας να μπορέσουμε να τα σχολιάσουμε με, κόσμιο, δημοσιεύσιμο λεξιλόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: