Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

«ΣΙΧΑΜΕΝΕ, ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΑΣ, ΜΜΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ»: ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ - «ΒΡΑΖΕΙ» ΤΟ TWITTER

Η οργή ξεχειλίζει στο Twitter με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος έκανε τους χρήστες να βράζουν από θυμό για την κάλυψη που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη. Τον χαρακτηρίζουν «σιχαμένο», και τον κατηγορούν ότι έβαλε πλυντήριο για να ξεπλύνει την κυβέρνηση, στοχοποιώντας ξεκάθαρα τον σταθμάρχη. 
Υπάρχει μαζική αντίδραση για μια μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων, οι οποίοι στάθηκαν κατώτεροι των συνθηκών, με αποτέλεσμα ο κόσμος να θεωρεί τα ΜΜΜ «ξεφτίλες» και να απειλεί ότι «θα φτύσουν τα γάλα της μάνας τους».
Εκτός από το Twitter και το Luben δημοσίευσε ένα βίντεο με μια λίστα δημοσιογράφων, οι οποίοι προσπαθούν με τρόπο να μην επιρρίψουν ευθύνες στην κυβέρνηση. Μάλιστα, τα οργισμένα σχόλια των χρηστών του Twitter άγγιξαν και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Την ίδια ώρα και ο Νίκος Μάνεσης με τη Φαίη Μαυραγάνη βρέθηκαν στο στόχαστρο του Twitter.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: