Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ., ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Σ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ

Μάλλον θύμα των μυστικών δημοσκοπήσεων έπεσε η υπόδικη με μια σειρά κατηγορίες – αναμένεται να διαστεί για το αδίκημα της απιστίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, σχετικά με τις συμβάσεις απευθείας αναθέσεων, που στοίχισαν εκατομμύρια δημοσίου χρήματος–  τέως γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ., Σοφία Νικολάου.

Στρυμωγμένη στην γωνιά η Ν.Δ., μετά το ομαδικό κρατικό έγκλημα των Τεμπών και βλέποντας τα ποσοστά της να κατρακυλάνε με καταιγιστικούς ρυθμούς θεώρησε βαρίδι της στον προεκλογικό αγώνα να συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια της ένα άτομο με ανοιχτές δικαστικές εμπλοκές. Ετσι, λοιπόν μαθαίνουμε σήμερα ότι πηγές της ΝΔ υπογραμμίζουν πως «επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές».

Τζάμπα δηλαδή πήγε ο πολυδάπανος προεκλογικός αγώνας που έκανε μέχρι τώρα προσδοκώντας να αποκτήσει βουλευτική ασυλία. Η ίδια πάντως με ανάρτηση της στο διαδίκτυο εμφανίζεται να παρουσιάζει ως δική της επιλογή να μην είναι υποψήφια στις εκλογές γιατί “δεν της το επιτρέπει η ηθική της όσο βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα σε βάρος της”.

Κοίτα, ρε παιδί μου κάτι “ετεροχρονισμένες ευαισθησίες” που καταλαμβάνουν κάποιους δεξιούς”!

Υ.Γ: Από κυβερνητικούς κύκλους διαψεύδεται η είδηση ότι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Εύβοια την θέση της Σ. Νικολάου καταλαμβάνει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: