Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ!

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Για να μην σας κοροϊδεύουν, ούτε με "κλιματικές κρίσεις", ούτε με "πόλεμο στην Ουκρανία", ούτε... με "παγκόσμια άνοδο των τιμών", για τον πληθωρισμό και την επισιτιστική κρίση, που χτυπάει όλα τα λαϊκά νοικοκυριά, ο ένοχος, όπως ΠΑΝΤΑ είναι ένας! Τα κέρδη των εταιριών!
Δεν το λέω εγώ. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Τράπεζα που χρεωκοπεί χώρες) μας το λέει!
Σύμφωνα με τη μελέτη του ΔΝΤ, ο κύριος λόγος για τον πληθωρισμό στην Ευρώπη από το 2022, έχει συνδεθεί με την ανάπτυξη εταιρικών κερδών.
Αν προσέξετε το σχεδιάγραμμα, ενώ το εργατικό κόστος ήταν πάνω από τα κέρδη, το 2020, στην περίοδο των λοκντάουν (2021), όλα γύρισαν τούμπα! Κάτω και από την γραμμή, το εργατικό κόστος, που πριμοδοτούσαν οι κυβερνήσεις και τεράστια αύξηση των κερδών. Έκτοτε, τα κέρδη υπερτερούν, κάθε χρονιά!
Καταλάβατε τώρα, γιατί δημιουργήθηκαν οι ανθρωπογενείς ιοί;; Γιατί τα "εμβόλια";; Γιατί αφαιρέθηκαν οι ατομικές μας ελευθερίες, χωρίς ν΄ανοίξει μύτη;;
Για να μπορούν, σήμερα οι εκλεκτοί του συστήματος εγχώριοι λαδάδες και τα άλλα "μπουμπούκια" της τροφικής αλυσίδας να πουλάνε όσο θέλουν! Για αθέμιτο και βρώμικο κέρδος!
Και δεν το λέω τυχαία!
Πέρυσι, το λάδι πουλιόταν, από 4-6 ευρώ το λίτρο.
Σήμερα, από 13 ευρώ!!!
Δεν υπάρχει καν αιτιολογία! Οι λαδάδες πουλάνε το ΙΔΙΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΛΑΔΙ, που αγοράζαμε με 4 ευρώ, σε σχεδόν τριπλάσια τιμή, χωρίς κανέναν έλεγχο!!!
Ακόμα, το φετινό λάδι δεν έχει βγει! Μετά τον Οκτώβριο αρχίζει το μάζεμα της ελιάς.
Πρόκειται για αυθεντικούς αλήτες, που προστατεύονται, από αυθεντικούς δοσίλογους!


Δεν υπάρχουν σχόλια: