Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ “ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Σ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Του Γ. Γ.

Είναι γνωστό το πόσο προσοδοφόρο είναι το επάγγελμα “πρώην κομμουνιστής”. Αυτό όμως που πραγματικά δεν γνώριζα, είναι ότι να είσαι πρώην υποστηριχτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί να σε εξελίξει σε υποψήφιο για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα, εκτός των άλλων, δηλώνοντας ότι με σένα στην ηγεσία, το κόμμα θα ανατρέψει το πρώην ίνδαλμα σου. Εμελλε να το μάθω κι αυτό. Αιτία το γεγονός η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο η Ν.Δ., ανέθεσε στον μηχανισμό της να ανατρέψει στον “φάκελο” του φέρελπι αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο μηχανισμός του Μαξίμου Μεγάρου και των υπαλλήλων του Αλαφούζου είχαν τα επιθυμητά, γι’ αυτούς, αποτελέσματα.

Η λατινική φράση «Verba volant, scripta manent» , η οποία στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως “τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν”, έχει διαχρονική αξία και στην περίπτωση Κασσελάκη επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά.

Το παρακάτω βίντεο, από την τηλεόραση του Σκάι, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφήνει εντελώς έκθετο τον Στέφανο Κασσελάκη. Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Είναι σίγουρο ότι το βιογραφικό του “αυτοδημιούργητου επιχειρηματία” θα συμπληρωθεί και με άλλες σελίδες που μέχρι τώρα αγνοούμε.

Υ.Γ: Προβλέψεις για το πώς θα εξελιχθεί η εσωτερική αναμέτρηση στο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνουμε. Πάντως ο “Ελεύθερος Τύπος” έχει πάρει στο δούλεμα τους ΣΥΡΙΖΑίους: «Οι πιθανότητες να εκλεγεί ο Στ. Κασσελάκης είναι πολύ μικρές. Αν όμως εκλεγόταν,

σχεδόν κανένα στέλεχος τον σημερινού ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έμενε στο κόμμα με τον ‘Αμερικανό’. Αυτό ισχύει κι αν εκλεγεί η Ε. Αχισιόγλου. Αν εκλεγεί ο Ε. Τσακαλώτος. όλοι οι πασοκογενείς μαζί με τη ’Γέφυρα’ και κάτι όψιμους ‘εκσυγχρονιστές’, τo πιθανότερο είναι να έφευγαν την άλλη μέρα. Αν εκλεγεί ο Ν. Παππάς, θα έφευγε κόσμος από όλες τις τάσεις. Κι αν γινόταν τζακ ποτ κι έβγαινε ο Στ. Τζουμάκας, πιθανώς, μετά απ’ όλους τους άλλους, να έφευγε και ο ίδιος».

http://vathikokkino.gr/archives/142437

Δεν υπάρχουν σχόλια: