Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΥΘΜΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...

Περικλής Μποζινάκης
Συγγραφέας

Φωτό: ο Μπαλατσινός για κάποιον άγνωστο λόγο χαίρεται, στα...

διαλείμματα της βάφτισης
των κακουργημάτων που διαπράττουν οι εργοδότες του "κλιματική κρίση".
Ο ανθρώπινος πυθμένας. Δεν έχει πιο κάτω.

Έχω ξαναγράψει κάτι ανάλογο, αλλά θα το κάνω πιο σαφές για να πάρουν το μήνυμα και ορισμένοι... "ειδικοί". Φανταστείτε έναν κατάλογο παραλογισμών, ακραίων Μινχαουζενικών ψεμάτων και μυθολογιών. Μια σειρά από δηλώσεις τόσο εμφανώς εξωπραγματικές ώστε να είναι αδύνατον κάποιος να τις ξεστομίσει και να περιμένει να τον πιστέψουν, και μετά, αν μπορείτε, επιλέξτε την πλέον αναληθοφανή και παράλογη. Ας πούμε:
1) Ο Έλβις Πρίσλεϋ είναι ζωντανός και τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι.
2) Ο πάνθηρας είναι ένα χορτοφάγο ζώο. Τρέφεται αποκλειστικά με λαχανικά, φρούτα και γρασίδι.
3) Η Γη είναι επίπεδη, και στο χείλος κάθε πλευράς της ο θεός Δίας έχει υψώσει φράγματα για να μη χυθούν οι ωκεανοί προς τα... κάτω; Προς τα κάτω. Μάλλον.
4) Αν έχετε να ζυγιστείτε καιρό και η ζυγαριά σας δείξει είκοσι κιλά παραπάνω, δεν έχετε παχύνει. Η βαρύτητα του πλανήτη έχει αυξηθεί.
5) Ο Μητσοτάκης είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του.
6) Πριν τρία χρόνια είχαμε πανδημία, με θνησιμότητα 0,002%
7) Βρισκόμαστε σε κλιματική κρίση και έχουμε υπερθέρμανση εξαιτίας του διοξειδίου του άνθρακα.
Δύσκολο, έτσι; Εξαιρετικά δύσκολο. Αλλά το πρόβλημα δεν εξαντλείται στη δυσκολία του να επιλέξει κανείς το πιο οφθαλμοφανές ψέμα. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι από τους παραπάνω παραλογισμούς χρησιμοποιούνται από τον διεθνή παρακρατικό υπόκοσμο ως άλλοθι κακουργημάτων και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Ως δήθεν "αιτίες" για τον απόλυτο ολοκληρωτισμό και τις γενοκτονίες που τους βολεύει να διαπράξουν. Μα,

θα αναρωτηθεί κάποιος σώφρων, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να επικαλείται η διεθνής μαφία τόσο εξωπραγματικές δικαιολογίες; Δεν υπολογίζει ότι δεν πρόκειται να γίνουν πιστευτές ούτε από έναν κρετίνο; Πρώτον, καμία "πραγματική" δικαιολογία (καμία λογική αιτία δηλαδή) δεν θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιας κλίμακας εγκλήματα και ολοκληρωτικές πρακτικές. Δεύτερον, κάπου ποντάρουν όλα αυτά τα χρόνια. Και αυτό είναι το χειρότερο μέρος του προβλήματος: το κοινό τους. Για να φτάσουν στο σημείο διεθνείς συμμορίες και ελεγχόμενα ΜΜΕ να προπαγανδίσουν ανερυθρίαστα τέτοια εξωπραγματικά φούμαρα, σημαίνει ότι έχουν πρώτα στοιχειωδώς μελετήσει τη μαζική ψυχολογία, αν όχι της πλειοψηφίας, τουλάχιστον ενός πολύ μεγάλου μέρους των κοινωνιών. Και το τερατώδες συμπέρασμα είναι ότι ναι, αυτό το πολύ μεγάλο μέρος των κοινωνιών ήταν έτοιμο να δεχθεί ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι ο πάνθηρας είναι ζώο χορτοφάγο!!! Τόσο άβουλα, ψυχοσωματικά ευνουχισμένα και άνοα είναι τα τηλε-λοβοτομημένα καταναλωτικά πελατάκια της Ατζέντας. Ο παραλογισμός τέτοιων ακραίων ψεμάτων λοιπόν, είναι τρομαχτικός διότι υποδηλώνει πως για να λέγονται κάποιοι αναμένεται να τα πιστέψουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: