Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ “ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ”!

Απίστευτη η είδηση που αποκαλύπτει η “ΕφΣυν”. Θα έπρεπε όμως να είναι και αναμενόμενη. Οταν η ίδια η κυβέρνηση διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους ότι προτεραιότητα της είναι αυτή την στιγμή. να μην βρεθούν κολασμένοι αυτής της γης στο έδαφος της Ελληνικής επικράτειας, να εμφανίζονται συμμορίες ακροδεξιών – πιθανόν και οπλισμένων- για να επιβάλλουν τον νόμο της ζούγκλας.

Η παρακάτω είδηση είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστική:

Κλείδωσε μετανάστες σε τρέιλερ φορτηγού και καλεί σε πογκρόμ

Βγήκε παγανιά στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης να μαζέψει μετανάστες και πρόσφυγες, δημοσιεύοντας μάλιστα στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τη λεία του, «25 κομμάτια», όπως λέει, πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους έχει κλειδώσει στοιβαγμένους στο κλειστό τρέιλερ του οχήματός του, στοιβαγμένους σαν σαρδέλες.

Πρόκειται για επαγγελματία της περιοχής (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση της «Εφ.Συν.», ο οποίος παριστάνει το σερίφη, απαγάγοντας και φυλακίζοντας πρόσφυγες και μετανάστες και δημοσιοποιώντας βίντεο με τις παράνομες πράξεις του.

Στο βίντεο, ακούγεται ο ίδιος σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα βίας να κατηγορεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ότι «θα μας κάψουνε» και να παρακινεί και άλλους σε ρατσιστικό πογκρόμ, καλώντας τους να οργανωθούν και να τον μιμηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: