Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

-Oχι στην πελατειακή ΕΡΤ

Ο αν. υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος διαχώρισε τη θέση από το άθλιο πελατειακο κράτος της Αγίας Παρασκευής.

Η άποψή του, όπως την διατύπωσε μιλώντας στο Mega, θα μπορούσε να είναι μια γεύση της διάθεσης για μεταρρυθμίσεις στίς οποίες θα μπορούσε να προχωρήσει η κυβέρνηση Τσίπρα. Εκεί που δεν τόλμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τρέμοντας το πελατειακό κτήνος που οι ίδιες δημιούργησαν.
Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας που προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να γίνει καλύτερος, να εξελιχθεί-κάνει 3 ώρες τη μέρα ξένες γλώσσες-να εμπλουτίσει την προσωπικότητά του με γνώση δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να παραδοθεί στο κτήνος του Δημοσίου. Άλλωστε η αλλαγή του κράτους-τέρας είναι μονόδρομος. 

Ο αν. υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος,
μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και για το θέμα της ΕΡΤ: «Θα πρέπει να γυρίσουμε όχι στην παλιά ΕΡΤ γιατί είχε τις αμαρτίες του πελατειακού κράτους που είχαμε. Πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να έχουμε την ΕΡΤ την ανοιχτή στην κοινωνία. Την ΕΡΤ αυτή που λειτούργησε από τη στιγμή που έπεσε το μαύρο εκεί και αυτό είναι μια διαδικασία δύσκολη. Γιατί ούτε θα πρέπει να φερθούμε εκδικητικά απέναντι σε αυτούς της ΝΕΡΙΤ γιατί πολλοί από αυτούς από ανάγκη πήγαν εκεί. Να μην επαναφέρουμε την πελατειακή ΕΡΤ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: