Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΣΥΝΤΡΟΦΕ TΣΙΠΡΑ ΛΥΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Σύντροφε Τσίπρα,  θα μπορούσα να σου γράψω 5.000 λέξεις με προβλήματα της κυβέρνησης σου. Περιορίζομαι όμως στην εξής προσωπικού χαρακτήρα παρατήρηση, λόγω της πίεσης χρόνου και διάθεσης που ΕΣΥ μου προξένησες:
Σε παρακαλώ ΜΗΝ μας αγχώνεις άλλο με τα προβλήματα σου. Μεγάλωσες πια και πρέπει να τα αντιμετωπίζεις μόνος σου ή με τον Καρανίκα και τους άλλους αστραπόγιαννους που πληρώνουμε αδρά. Δυο χρόνια τώρα μας μεταφέρεις τις ανασφάλειες σου και μας έχεις σπάσει τα στομάχια.
Όταν δεν ήθελες να πάρεις θέση στο ζήτημα του ΠτΔ προκάλεσες εκλογές που πληρώσαμε εμείς και μας κουβάλησες τον λαικοδεξιό Πάκη.
Όταν δεν ήξερες να κάνεις καλά την δουλειά σου δλδ την διαπραγμάτευση, μας φόρτωσες με την επίλυση ενός δημοσιονομικού θέματος μέσω του γελοίου δημοψηφίσματος. Τελικά έκανες τα Όχι Ναι εξευτελίζοντας το 68% του ελληνικού λαού που – κακώς- σε εμπιστεύτηκε.
Όταν σου προέκυψαν εσωκομματικά θέματα,
με το Λαφαζανέικο που μας φόρτωσες ΕΣΥ, ξανάκανες εκλογές με τεράστιο δημοσιονομικό κόστος.
Τώρα, οσμίζομαι ότι πάλι δεν έχεις σχέδιο και ονειρεύεσαι δημοψηφίσματα πασπαλισμένα με παπαριές του στυλ »ποιος φοβάται την δημοκρατία» κτλ.

Στο λέμε από τώρα. Γουστάρουμε την Δημοκρατία περισσότερο από σένα και τον Λάμπρου που συνομιλεί με φασίστες. Η Δημοκρατία όμως έχει κανόνες. Αν δεν μπορείς να προσαρμοστείς σε αυτούς και να τηρήσεις τις υποχρεώσεις σου απέναντί της, ζήτα συγνώμη και πήγαινε να κάνεις καμιά δουλειά.
Προς Θεού όμως. Μην μας μεταφέρεις τα ζητήματα σου ρε φίλε. Λύστα μόνος σου. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Εμείς έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε από το να σκεφτόμαστε την δουλειά σου. Γκέγκε;

Γράφει ο Josef Kapa

Δεν υπάρχουν σχόλια: