Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο Ο ΘΡΑΣΥΣ, ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΣ, ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ

Ο άκαπνος, με το ύφος του πάνσοφου, που διορίστηκε αστραπιαία χωρίς βιογραφικό σε κορυφαίες θέσεις της πολιτικής ζωής της χώρας, έχει και το θράσος να βγάζει γλώσσα και να θέλει να γίνει αρχηγός.   
Βλέπει τη σκιά του το πρωί που του δείχνει ότι έχει μεγάλο μπόι!
Αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι, όταν η πολιτική πορεία του ευεργέτη του Γιώργου Παπανδρέου πήρε την κατιούσα, αφού πρώτα επιχείρησε σύμπλευση με τους Γεννηματικούς και προσπάθησε να δημιουργήσει προσωπικό μηχανισμό στο κόμμα χωρίς επιτυχία, έσπευσε να συμπτύξει μέτωπο με Διαμαντοπούλου και Λοβέρδο, αρνούμενος να υποστηρίξει έστω και στοιχειωδώς, τον άνθρωπο που από κλητήρα τον έκανε Δήμαρχο. Και τελικά, ύστερα από αποτυχημένες ηγετικές περιπλανήσεις, δήλωσε ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ. Και το κατακαημένο και κατακαμένο από τον ίδιο και τους ομοίους του, τα έβαψε ….μαύρα.
O εμπνευστής του «Καλλικράτη» που μας επέβαλε ο «καίσαρας» Ραγκούσης εδώ στη Φωκίδα - με το γνωστό μπάχαλο που επικρατεί στο Δημο Δελφών-, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι απόδειξη πως ο άνθρωπος πιστεύει πως έχει το αλάνθαστο. 
Αρκεί να σας δώσω ένα παράδειγμα.Tον ιστορικό Δήμο των Παπανδρέου,
τη Νέα Ερυθραία με 30.000 και πολύ περισσότερους πραγματικούς σήμερα κατοίκους, τον ένωσε με την Κηφισιά και την Εκάλη! Και τον παρέδωσε αύτανδρο στα χέρια των πολιτικών αντιπάλων της οικογένειας Παπανδρέου όπου βρίσκεται και το ιστορικό  Καστρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: