Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Η ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ) ΚΑΙ Η "ΑΠΟΥΣΙΑ" ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

Πανδημία “εξαφανίσεων” έχει ενσκήψει την τελευταία εβδομάδα, ειδικά μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι η ΝΔ θα στηρίξει τον Ν. Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής. 
Στελέχη της ΝΔ και παρατρεχάμενοι δεν προλαβαίνουν να ...εξαφανίζουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις αναρτήσεις υποστήριξης προς τον Γ. Πατούλη και στη θέση τους να φυτρώνουν νέες με ύμνους για τον “αντικαταστάτη” του.
Όμως και ο ίδιος ο Ν. Χαρδαλιάς (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, αν και έλαβε το επίσημο χρίσμα δεν έχει παραιτηθεί ακόμη από το κυβερνητικό του αξίωμα) “ρέπει” προς αυτό το σπορ αφού όσο κι αν ψάξει κανείς δεν θα βρει αναρτήσεις του από τη “γκρίζα” περίοδο του 2014. Τότε δηλαδή που εγκαταλείποντας τη ΝΔ, κατέβηκε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ υπό τον Γιάννη Σγουρό...

Επειδή πάντως ακόμη και στην ηλεκτρονική εποχή «scripta manent» (τουτέστιν, “τα γραπτά μένουν”) η προσπάθεια να ...εξαφανιστεί το μήνυμα εκείνης της συνεργασίας προσκρούει στους πάντα καλούς ενημερωμένους “κοριούς” της στήλης.

Ήταν 14 Απριλίου του 2014 όταν με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ανακοίνωσε ότι θα συμπορευτεί με τον Γιάννη Σγουρό, με τον οποίο, όπως τόνιζε, «ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της»!

«Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι… Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Γιάννη Σγουρό, από διαφορετικούς βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της. Η σχέση μου με τον Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος” έγραφε συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος του μηνύματος.

Και συνέχιζε: «Στη νέα πενταετία, αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών. Το μεγάλο μας στοίχημα παραμένει αποκλειστικά η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου. Ενώνουμε εμπειρία και γνώσεις ετών, παραμένουμε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τους πολίτες της Αττικής, για την επόμενη μέρα των παιδιών μας….όλοι μαζί λοιπόν συνεχίζουμε, με εμπειρία, έργα παντού σε κάθε γειτονιά…συνεχίζουμε όλοι μαζί, μόνο μπροστά!»

Να όμως που αν και τα χρόνια πέρασαν θα βρει τώρα πάλι μπροστά του (ως... αντίπαλο) τον Γ. Σγουρό ο οποίος θα στηριχτεί προεκλογικώς στο “εξαιρετικό έργο” (κατά τον Ν. Χαρδαλιά!) της δικής του πενταετίας. Πώς θα ...εξαφανιστούν αυτά;

Α, “εξαφανισμένος” είναι και ο Γ. Κουμουτσάκος που ως επίσημος υποψήφιος της ΝΔ το 2014 είχε καταταγεί τρίτος. Και από την προχθεσινή σύναξη “γαλάζιων” βουλευτών και πολιτευτών υπέρ του Χαρδαλιά ήταν (ευρισκόμενος πια εις Παρισίους ) απών...
Ο ΚΟΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: