Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ

Αντιμέτωπος με 4 αιμοβόρους ληστές ήρθε μέσα στο ίδιο του, το σπίτι ένας 65χρονος - Οι δράστες τον πυροβόλησαν με το που μπήκαν. Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στον οικισμό ΔΕΗ, στο Μελίσσι Κορινθίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, 4άγνωστοι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα, στο σπίτι που έμενε 65χρονος και βρέθηκαν απέναντί του, την ώρα που ο άτυχος ιδιοκτήτης βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο.

Το θύμα πετάχτηκε από το κρεβάτι του και τότε οι ληστές, τον πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο και τον τραυμάτισαν στην κοιλιά. Ο ιδιοκτήτης σωριάστηκε αιμόφυρτος στο πάτωμα και παρά τις εκκλήσεις του για βοήθεια, οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν τα συρτάρια σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.
Όταν βρήκαν τα χρήματα και
τα κοσμήματα που υπήρχαν, πήραν τον δρόμο της εξόδου και κατάφεραν να απομακρυνθούν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της Κορίνθου και στη συνέχεια λόγω του σοβαρού τραυματισμού του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Παρά τις ολονύκτιες έρευνες της αστυνομίας, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν. Πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει ο 65χρονος, για να δώσει πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν στη σύλληψη των αιμοβόρων ληστών...

H ίδια και ο σύζυγός της, έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του άγνωστου, για την ώρα, δράστη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: