Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΑΙ … ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ Ο ΤΟΜΣΕΝ

Εφαγε και το αυγό στη μάπα ! ....τον … εγκατέλειψε και η Ελληνίδα φίλη-συνεργάτιδά του και ξεσπάει στα μέτρα-Σουζάνα … γύρνα πίσω!!!
Σουζάνα … γύρνα πίσω!!!. Είναι η κραυγή όλων των Ελλήνων προς την πρώην κατά βάση συνεργάτιδα του κ. Τόμσεν, την Σουζάνα, η οποία φαίνεται ότι τον εγκατέλειψε. Ο μοναχικός πια Τόμσεν που έχασε το δεξί του χέρι και μια καλή φίλη που βρήκε στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Σουζάνας, απέκτησε ξαφνικά νεύρα και είναι μέσα στην μαυρίλα, γι’ αυτό τα έβαλε με τον Στουρνάρα και γενικά με όλους τους Έλληνες και μας ζητάει … αίμα!
Οι πληροφορίες που διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, κάνουν λόγο για μια γυναίκα, τραπεζική υπάλληλος, τη Σουζάνα, που
εδώ και δύο χρόνια αποτελούσε το δεξί χέρι του κ. Τόμσεν κάθε φορά που ερχόταν στην Ελλάδα για να μας … επιθεωρήσει. Ο κ. Τόμσεν χρειαζόταν ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, ικανό να διευθετεί ακόμη και θέματα καθημερινής ανάγκης για τις επισκέψεις του στην Ελλάδα και η Σουζάνα κρίθηκε η κατάλληλη.
Μάλιστα, είχε τυφλή εμπιστοσύνη στην ίδια, ενώ η μακρόχρονη συνεργασία τους έδειξε ότι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της συνεργάτιδάς του. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι η συνεργασία τους ήταν τόσο στενή που φρόντιζε να κλείνει πάντα δωμάτιο και στη Σουζάνα, στο ξενοδοχείο που διέμεινε στην Ελλάδα, δίπλα στο δικό του. Τέτοια εξάρτηση. Φαίνεται ότι η Σουζάνα κουράστηκε και τερμάτισε την συνεργασία, αφήνοντας μόνο, πελαγωμένο και με το χαρτοφύλακα στο χέρι τον κ. Τόμσεν. Είναι να μην έχεις νεύρα;
Αχ, Σουζάνα … γύρνα πίσω!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: