Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΙΣΧΟΣ :Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ. Η ΠΑΕ Φωκικός προπονείται στο γήπεδο της Ιτέας. Στον καινούριο χλοοτάπητα της Ιτέας στον οποίο δεν μπορούν να προπονούνται οι ομάδες της πόλης μας για να μην χαλάσει (!!!!) και αναγκάζονται να πηγαίνουν σε γειτονικές πόλεις για την προπόνησή τους. Δύο χρόνια δεν είχε γήπεδο η Ιτέα και ταλαιπωρήθηκαν τα σωματεία της πόλης μας προκειμένου να γίνουν εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο. Και τώρα που τέλειωσαν οι εργασίες συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται τα σωματεία μας με την αιτιολογία ότι θα χαλάσει εάν “πατιέται” συχνά ο χλοοτάπητας. Η προπόνηση των παικτών του Φωκικού δεν προκαλεί φθορά στο γκαζόν και δεν το καταστρέφει; Έχουν φτερά στα πόδια τους οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και φέρονται με αγάπη και στοργή στο χορτάρι, ενώ οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και οι πιτσιρικάδες της Ιτέας είναι μικροί και άμαθοι ακόμα. Δεν έχουν καλούς τρόπους και δεν ξέρουν πως να πατάνε στο χόρτο τα παιδιά μας.Οι προπονητές πλέον των αθλητικών σωματείων της Ιτέας πρέπει να
δώσουν έμφαση στο πως θα φέρονται οι πιτσιρικάδες στο χόρτο, με αγάπη , στοργή και προδέρμ.
Προς θεού, μην νομίζετε ότι έχουμε κάτι εναντίον της ομάδας του Φωκικού ούτε μας φταίει σε κάτι ο Φωκικός. Πάνω από όλα σεβόμαστε τον προπονητή του Φωκικού και είναι τιμή και χαρά μας να τον βλέπουμε στο γήπεδο της πόλης μας. Αυτοί που μας φταίνε είναι οι αρμόδιοι που αποκλείουν τα σωματεία της πόλης μας από το γήπεδο και επιτρέπουν σε άλλη ομάδα να προπονείται σε αυτό. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ο,τι φαίνεται. Η ομάδα του Αστέρα Ιτέας την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 χρησιμοποίησε το Δημοτικό Στάδιο ‘Αμφισσας και ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
Πηγη ιiteasrorts

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να ήτανε η ζήλια ψώρα.....

Η ΚΑΤ¨ ΠΛΑΤΕΙΑ είπε...

ειναι πασιγνωστη η αντιπαθεια του δημαρχου για την Ιτια. ετσι κανουν αλλωστε οι γενιτσαροι.(για να φανει πιο σαλωνιτης απ τους σαλωνιτες)
αρα δεν φταιει αυτος αλλα οι ιτιωτες που τον ψηφισαν και αυτον και τους λοιπούς της παρεας του.

ΑΧ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ;(ΕΚ ΣΙΓΔΙΤΣΗΣ)
ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΑ; ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΜΩΡΕ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!
...........ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΛΑΙΟ

Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ Ο ΑΓΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΙΑΚΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????
ΠΡΟΣΚΥΝΆΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Η Κατάσταση είναι παράλογη.Τι θα απαντήσω στα παιδιά μου που ήταν στα εγκαίνια του γηπέδου,άκουσαν ό,τι είπε η Κα Λαίνη και τώρα δεν μπορούν να παίξουν εκεί και με ρωτάνε το γιατί.Να τους πω ότι είναι κατώτερα από όλους τους άλλους;Στο κάτω-κάτω εμείς σας ψηφίσαμε και με όλα αυτά που κάνετε να μην περιμένετε πάλι οι καρέκλες να σας περιμένουν.Δώστε τουλάχιστον στα παιδιά το παλιό γήπεδο και ας τα τρώει η σκόνη και ας τραυματίζονται αφού θέλετε να δίνετε το γήπεδο όπου εσείς θέλετε.