Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΕΣΣΕΡΑ.. «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ» ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ

EΠΙΤΕΛΟΥΣ:Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι, εναντίον των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής, κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, τρεις 'Ελληνες και ένας ομογενής, μετέβησαν στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και επιχείρησαν να κάνουν «έλεγχο» σε 58χρονη Ελληνίδα έμπορο, από την οποία ζήτησαν άδεια μικροπωλητή.
Η έμπορος αρνήθηκε, ενώ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου που ενημερώθηκαν, μετέβησαν στον χώρο της λαϊκής αγοράς, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο (οι άλλοι οι "ψευτόμαγκες" της κοπάνησαν). 
Στην συνέχεια,                                
στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, μετέβησαν και οι άλλοι δύο, οι οποίοι συνελήφθησαν επίσης.
Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συλληφθέντες αφού οδηγήθηκαν στο Τμήμα επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον τοπικό βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον Κώστα Μπαρμπαρούση - ο οποίος είχε πρωτοστατήσει το περασμένο Σάββατο σε αντίστοιχο επεισόδιο - και του ζήτησαν τη βοήθειά του για να αφεθούν ελεύθεροι.

Ο βουλευτής τους, σύμφωνα με πληροφορίες, τους είπε να μην ανησυχούν και θα στείλει στο Τμήμα άνθρωπό του. Πράγματι λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκαν στο Τμήμα για... συμπαράσταση δύο άνδρες, οι οποίοι όμως, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ήταν οι άλλοι δύο, που είχαν εμφανιστεί νωρίτερα μαζί με τους συλληφθέντες στη λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να συλληφθούν κι αυτοί.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ?