Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ «ΒΡΑΧΑΚΙΑ»

Ευτυχώς που υπάρχει και η περιφερειακή ενότητα Φωκίδας και  διοργανώνει καμιά εκδήλωση, γιατί στις δύσκολες μέρες που περνάμε, απεδείχθη πως ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει για λίγο απ' τα προβλήματα που τον απασχολούν. 
Πλημμύρισε χθες βράδυ η ακτή "βραχάκια" από κόσμο κάθε ηλικίας, που απόλαυσε κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι τους ήχους παλιών και καινούργιων Ελληνικών τραγουδιών, σιγοτραγουδώντας μαζί με τους καλλιτέχνες.
Αν η περιφερειακή ενότητα δεν διοργάνωνε αυτές οι δυο μουσικές εκδηλώσεις («Δίπλα στο ποτάμι» και η χθεσινή στα «βραχάκια») στην Ιτέα και φέτος θα υπήρχε απόλυτη  πολιτιστική και μουσική «νέκρα».
Ο δήμος και η δημοτική ενότητα απέδειξαν για άλλη μια χρονιά πως, ή είναι ανίκανη, ή ενδιαφέρονται μόνο,
για μικρόφωνα και εξέδρες παρελάσεων.
Και μη τρέξουν να πουν κάποιοι πως δεν υπάρχουν χρήματα, γιατί όπως πληροφορηθήκαμε η χθεσινή συναυλία κόστισε ελάχιστα.
Και να φανταστείτε ότι βρισκόμαστε οκτώ μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές. Η επόμενη θητεία των δημοτικών άρχων θα είναι πενταετής. Φανταστείτε αν επανεκλεγούν που θα μας «γράψουν». 

4 σχόλια:

nikos είπε...

Το σχόλιό σου, περί απόλυτης πολιτιστικής και μουσικής νέκρας, με αφήνει κυριολεκτικά άναυδο. 1ον γιαί ακυρώνεις την προσπάθεια του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Ιτέας και των χορευτών του σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας από πολιτιστική και μουσική και 2ον γιατί υποτίθεται ότι είσαι Ιτιώτισσα και σε ενδιαφέρει η προβολή της πολης σου, παρόλα αυτά όμως, όλες τις προαναφερόμενες προσπάθειες τις προσπερνάς σα να μην έγιναν ποτέ.
Με εκτίμηση Νικόλαος Ε. Δημολάς!!

vima iteas είπε...

Φίλε Νίκο, σε γνωρίζουμε και ξέρουμε όλοι πως είσαι καλό παιδί,
πρέπει όμως να ξέρεις πως όχι μόνο δεν ακυρώνουμε τις πολλές προσπάθειες του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Ιτέας, αλλά τις τιμούμε και όπως όλοι ξέρουν, τις διαφημίζουμε και αναρτούμε όλες τις εκδηλώσεις τους.
Αλλά εσένα δεν καταλάβαμε τι σε ενόχλησε.
Εμείς δεν γράψαμε κάτι άσχημο για τις προσπάθειες των διαφόρων συλλόγων της πόλης μας,…. για την αδιαφορία των δημοτικών μας αρχόντων γράψαμε, που το μόνο που κάνουν, είναι να μαθαίνουν ποιος σύλλογος κάνει κάποια εκδήλωση και να τρέχουν να ζητάνε να γραφεί κάτω από τις αφίσες, «με την συνεργασία του Δήμου Δελφών και της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας» και μάλιστα εκβιαστικά.
Και αυτό το έχουν καταλάβει οι σύλλογοι και γι αυτό δεν τους ζητάνε τίποτα, (π.χ. «δίπλα στο ποτάμι» και η χθεσινή στα «βραχάκια»), ξέροντας πως θα εμφανιστούν στην εκδήλωση χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό και θα αρπάξουν τα μικρόφωνα να βάλουν λόγους αφού δεν έχουν άλλο έργο να επιδείξουν.
Εμείς γράψαμε για το τι έκαναν αυτοί σαν δημοτική αρχή και όχι οι Σύλλογοι.
Το μόνο που κατάφεραν είναι να μην τους ζητάνε ούτε τις καρέκλες.
Αλλά έχω και μια απορία.
Όταν λένε ή λες «με την συνεργασία» εννοούν τις καρέκλες και το ρεύμα που επιτρέπουν να παίρνουν από τις κολώνες φωτισμού ??

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ : "ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ"!
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ,ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ, ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ;
ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ (ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΕΣ) ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ "ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟ" ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον σε έτσουξε και σε πόνεσε η χθεσινή επιτυχία .
Όσο για γάμους και χαρές αυτό αφορά την δικια σας την λαινη