Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΩΚΙΔΟΣ

Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός  
Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Φωκίδος  
Αρ. Πρ.  : 27
Άμφισσα 17 Αυγ.2013   

                                 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις όλων των Ελλήνων έχουν επανειλημμένως μειωθεί και θα μειωθούν και πάλι έως ότου γίνουν ίσοι με αυτούς της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας , όπως περιγράφεται στο μνημόνιο που έχουν υπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος, αυτοί οι αχρείοι, οι βουλευτές , επεχείρησαν να . .
. . .  αυξήσουν τις συντάξεις τους!
Λεφτά δεν υπάρχουν για τους απλούς Έλληνες πολίτες αλλά υπάρχουν για να αυξηθούν οι βουλευτικές συντάξεις. Τόσο θράσος !
Είναι ανάγκη να το καταλάβουμε, αυτή την φορά πρέπει ο θυμός να περάσει μέσα από την λογική , αυτή την φορά πρέπει με την ψήφο μας να στείλουμε στην βουλή αυτούς που θα δουλέψουν σοβαρά ( στην σημερινή βουλή κανένας δεν δουλεύει σοβαρά , κανένας δεν δουλεύει . . . ) αυτούς που θα τιμωρήσουν όλους τους υπεύθυνους της σημερινής τραγικής κατάστασης.
Αυτή την φορά πρέπει με την ψήφο μας να πετάξουμε οριστικά έξω από την πολιτική σκηνή της χώρας όλους όσους είναι υπεύθυνοι για την σημερινή καταστροφή και κάποιους από αυτούς να τους στείλουμε στην φυλακή,  γιατί είναι αδιόρθωτοι , αμετανόητοι και γίνονται όλο και περισσότερο επικίνδυνοι.
Η σημερινή βουλή δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό. Χρειάζεται ολική ανατροπή, ολική απαλλαγή.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύει ακράδαντα ότι η Ελλάδα μπορεί να σωθεί και γρήγορα να αναπτυχθεί, αλλά όχι με αυτούς που σήμερα κυβερνούν όχι με την σημερινή βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: