Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΟΣ

Άμφισσα  19 Σεπτεμβρίου  2013
 Αρ.πρ.   : 37
 Προς     :  Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Είπαμε πολλές φορές στο παρελθόν το είπαμε και μόλις χθες, πριν το θλιβερό συμβάν στο Κερατσίνι, ότι πρέπει να υπάρξει κυβερνητική αλλαγή η οποία μάλιστα  :                                                                                 
«..θα πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατόν πριν η σημερινή κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου οδηγήσουν την χώρα στην πλήρη απόγνωση , στην απελπισία,  στον διχασμό ( τον οποίο το κατεστημένο μέσω αυτής της κυβέρνησης καλλιεργεί ενισχύοντας ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ ) και τελικά στην αιματοχυσία.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. αγωνίζεται,
για τα δίκαια του Ελληνικού λαού , για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με δημοκρατικές διαδικασίες , αγωνίζεται ενάντια στον διχασμό και πάνω απ' όλα αγωνίζεται να αποφύγουμε την αιματοχυσία
Δεν μας άκουσαν , δεν μας ακούν και έτσι δυστυχώς αίμα χύθηκε.     

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.  
Ωστόσο το πρώτο πρόβλημα, δεν είναι οι πρακτικές που χρησιμοποιεί η Χ.Α. Το μέγιστο πρόβλημα για τη Δημοκρατία, είναι το ότι ο κ. Μιχαλολιάκος δεν ελέγχει τον στρατό των ατάκτων που ο ίδιος δημιούργησε.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου, υποχρεούνται αυτές τις στιγμές να αναλάβουν ρόλο θεματοφύλακα της κοινωνικής ειρήνης  που οδηγεί σε πυροδότηση ανεξέλεγκτων καταστάσεων».

Ο ΛΑ.Ο.Σ καταδικάζει πέρα από την αναίσχυντη δολοφονία και κάθε πράξη που οδηγεί σε πυροδότηση ανεξέλεγκτων καταστάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: