Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Σε πρόσωπο του καλοκαιριού έχει αναδειχθεί ο κροκόδειλος της Κρήτης, αφού όλη η Ελλάδα ασχολείται με τις κινήσεις και τη ζωή του μεγαλόσωμου ερπετού στο φράγμα των Ποταμών του Ρεθύμνου. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες και το αρχικό βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο εντυπωσιακό οπτικό υλικό με πανοραμική θέα αυτή τη φορά που δείχνει το άγριο ερπετό να κολυμπάει και να απολαμβάνει τις βουτιές του στο ποτάμι.
Ο περιβόητος κροκόδειλος του Ρεθύμνου εξακολουθεί να βρίσκεται στο φράγμα των Ποταμών,
να απολαμβάνει τις βουτιές του στο νερό και φυσικά να μην έχει καμία ανησυχία όπως δείχνουν και οι κινήσεις του. Οι εντυπωσιακές εικόνες της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ δείχνουν το μεγαλόσωμο και ξένο γαι την πανίδα της χώρας μας ερπετό να κολυμπάει στα νερά του ποταμού και μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία της κάμαρας να κάνει μακροβούτι και να χάνεται στην ασφάλεια που του προσφέρουν τα θολά νερά.
Από την πλευρά τους οι ειδικοί επιστήμονες ξεκινούν συστηματική έρευνα για να εντοπίσουν τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου και παράλληλα ζητούν την προσοχή των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. «Ο κόσμος δεν πρέπει να πλησιάζει ούτε καν από περιέργεια. Πρόκειται για ένα επικίνδυνο ζώο και υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξει ατύχημα».
See video

Δεν υπάρχουν σχόλια: