Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ… ΜΠΟΞΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αυτά είναι! Από… μποξέρ της Χρυσής Αυγής, που έπαιζε ξύλο (και) με τους φωτορεπόρτερ, έγινε επιστημονικός συνεργάτης ευρωβουλευτή!
xa1
Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Λύρη, ο οποίος εμπλέκεται –βάσει και φωτογραφικών ντοκουμέντων- (διακρίνεται “αγκαλιά” με τον ΜΑΤατζή στην 1η φωτογραφία) εμπλέκεται στα πρόσφατα επεισόδια με τα ΜΑΤ και τους ξυλοδαρμούς φωτορεπόρτερ έξω από το Εφετείο. Διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης του νεοεκλεγέντος ευρωβουλευτή της οργάνωσης Λάμπρου Φουντούλη.
Ήταν και ο ίδιος υποψήφιος ευρωβουλευτής αλλά,

απέτυχε να εκλεγεί και το διορισμό του επιβεβαιώνει και το φιλικό προς τη Χρυσή Αυγή site «Εθνικισμός.net».
«Από πού προκύπτει πως στις φωτογραφίες είναι ο “Αλέξανδρος Λύρης”, που επέλεξε ο κ. Φουντούλης για συνεργάτη του στις Βρυξέλλες; Εσείς τον ξέρετε προσωπικά; Ή κάποιος “κάτι σας είπε – κάτι άκουσε, για να σας πει;”», έγραψε η ιστοσελίδα , απευθυνόμενη στους δικηγόρους της Πρωτοβουλίας JailGoldenDawn.
xa5
Επομένως, παραδέχεται ότι ο Λύρης (πρώτος από αριστερά στην άνω φωτογραφία, μαζί με τον Κασιδιάρη και άλλους) διορίστηκε ως συνεργάτης του Φουντούλη, απλώς αμφισβητεί ότι είναι ο ίδιος που εικονίζεται στις φωτογραφίες από τα επεισόδια του Εφετείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: