Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΑΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΆΔΩΝΙ ΓΙΑΤΙ ...ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΩΝ – VIDEO

Δεν είμαστε θαυμαστές του Αδωνι, αλλά σαν άνθρωποι που δουλεύουμε για τα βγάλουμε πέρα, δεν μπορούμε να μην αντιδράσουμε όταν ακούμε έναν που δεν έχει  ούτε ένα ένσημο στη ζωή του να κατηγορεί τον άλλο αναφέροντας το… επάγγελμα του.
Φανταστείτε εσείς που είστε πχ. Οικοδόμοι, ιδιωτικοί η δημόσιοι υπάλληλοι, ναυτικοί, μηχανικοί κλπ.
Οι τεμπέληδες βλέπουν τη δουλειά σαν.. κατηγορία.
Είχε το θράσος ο τεμπέλης που δεν έχει δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή του να ειρωνεύεται τον Άδωνι λέγοντας "βιβλοπώλες"! Ποιος, αυτός που μέχρι σήμερα τον ζούνε ο ελληνικός λαός, ο μπαμπάς του (μεγαλοεισαγωγέας αυτοκινήτων) και ο πρώην πεθερός του ο Φίλίππου της ΦΑΓΕ...
Στη Αντιπαράθεση είχαν προχθες στη βουλή ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα»,(όπως έπεσε αυτός στους Αμερικάνους προσφέροντας τα πετρέλαια) είπε ο Πάνος Καμμένος στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος,
διαμαρτυρόταν από τα βουλευτικά έδρανα. «Παρακαλώ τους βιβλιοπώλες…» συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Tη φράση αυτή του κ. Καμμένου που μόνο σε πεζοδρόμιο μπορεί να ακούγεται και σίγουρα όχι σε κοινοβούλιο, χειροκρότηταν μόνο οι βουλευτές του.


Τότε πήρε τον λόγο η κα Κωνσταντοπούλου που αντί να επαναφέρει σε τάξη τον κ. Καμμένο, προσπάθησε να βάλει σε τάξη τον Άδωνι Γεωργιάδη. «Κύριε Γεωργιάδη δεν έχετε το λόγο. Ησυχάστε», είπε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε:

«Υπενθυμίζω ότι η συζήτηση είναι σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε» είπε πιστεύοντας ότι είπε μια πολύ μεγάλη εξυπνάδα αφού στη συνέχεια μίλησε για άλλες 2-3 φορές για υποψήφιους ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: