Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

«ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ)

Τους χαρακτηρίζει όχι μόνο κίνδυνο για τον Τσίπρα αλλά και για την ίδια την δημοκρατία. 
Όπως λέει «ο κίνδυνος κρύβεται πίσω από ένα βετεράνο ακροδεξιό υπουργό με όνομα μπλεγμένο σε αμφιλεγόμενες περιπτώσεις και μία αναιδέστατη και (ουσιαστικά) απολιτίκ πρόεδρο Βουλής με απέχθεια προς την αντίθετη άποψη». Είναι λέει μια «τοξική ένωση με εκατομμύρια οπαδούς συμπατριώτες μας».
«Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα»
Ο chubby υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επιπλήττει ενθουσιασμένος και με φουσκωμένα τα ροδαλά μάγουλά του τον Άδωνη Γεωργιάδη που τόλμησε να διακόψει την βαρυσήμαντη ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων. Από πάνω, η ΠτΒ με το γνωστό στοργικό ύφος που έχει όταν παρακολουθεί τους ομοϊδεάτες της να μιλάνε, λάμπει ικανοποιημένη. Λίγο αργότερα, η Ζωή παρεμβαίνει για να κατακεραυνώσει τον αναιδή «μπουμπούκο» που δεν αφήνει τον «πατριώτη» Πάνο να ολοκληρώσει. Μοναδικό όπλο της; Η ειρωνεία.
Λίγη ώρα πριν, η ίδια η Κωνσταντοπούλου κάνει γαργάρα την ομοφοβική σπόντα του Καμμένου προς συγκεκριμένο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Λίγη ώρα αργότερα,
η Ζωή, ωσάν κακιασμένη δασκάλα Δημοτικού, «βάζει στη θέση του» τον Βαγγέλη Βενιζέλο επειδή αυτός τόλμησε (όπως φυσικά θεωρεί η ίδια στη νοσηρή και «ελληνόψυχη» σκέψη της) να χλευάσει το «Κούγκι» και όλους αυτούς που «έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα».
Πάντα υπήρχαν μεγάλα δίδυμα. Δίδυμα που πέρασαν στην ιστορία, που σημάδεψαν εποχές.
Από τους Αρμόδιο και Αριστογείτονα έως τους Lennon και McCartney. Από τον Χοντρό και τον Λιγνό έως τους Ρήγα-Αποστόλου.
Από τους Μίκυ και Γκούφυ έως τους Γιαννούλη-Βαζαίο.
Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους Κωνσταντοπούλου-Καμμένο. Δυο πολιτικούς που δίνουν με γλαφυρό τρόπο το στίγμα της σημερινής (συγ)κυβέρνησης. Αλαζονεία, χυδαιότητα, σαρκασμός, εθνικισμός, τραμπουκισμός…
Τα τελευταία χρόνια όλα αυτά τα φαινόμενα τα συναντούσαμε από ανώνυμους «αγανακτισμένους πολίτες» στο διαδίκτυο και στις «πλατείες».
Τώρα αποτελούν καθεστώς. Νόμο του κράτους.
Εκφράζονται από το βήμα της Βουλής, το κανάλι της Βουλής, τις τουαλέτες της Βουλής, μια και η αυτοκράτειρα ζωής αποφάσισε να αποφασίσει ποιοι θα έχουν δικαίωμα να αδειάζουν τη φούσκα τους στις «προεδρικές» λεκάνες.


Ένα εξαιρετικό άρθρο του Θανάση Χειμωνά φιλοξενεί η Athens Voice, με τίτλο  «Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Η Κωνσταντοπούλου, προϊόν ενός συστήματος που εκμεταλλεύτηκε και εν τέλει ευτέλισε την έννοια της Αριστεράς για να φθάσει πληρέστατη παραληρηματικής ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ , αφού εντωμεταξύ ψηφίστηκε ως ΠτΒ απο σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο», να χαρακτηρίζει «ερπύστριες» τα ΜΜΕ, όχι μπροστά στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ των ΜΜΕ αλλά σε απλούς και μάλιστα πολύ αξιόλογους ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, όπως ο Γιάννης Καντέλης του Σκάι,επειδή της έκανε ερώτηση που δεν της άρεσε. Το ήθος του οποίου δεν το φθάνει η ίδ...ια και πολλοί πέριξ της, ούτε κατά διάνοιαν. Ας κάλεσει λοιπόν τον Βαρδινογιάννη, τον Αλαφούζο, τον Μπόμπολα (και μάλιστα με αυτήν την σειρά),την ΕΣΗΕΑ και να τους αποκαλέσει «ερπύστριες» αν τολμά… Πού να είχε απέναντί της καθημερινά τον Λαζόπουλο, τον Κουρή, την Ακριβοπούλου, τον Θέμο,την «Δημοκρατία», τα μπλογκς του Καμμένου και πολλούς πολλούς άλλους, όπως είχαν κάποτε και έχουν ακόμη κάποιοι άλλοι… Άσε που υπάρχει και ΕΣΡ !!!»

Ανώνυμος είπε...

Για ποια Αριστερά λοιπόν μου μιλάς, όψιμε Αριστερέ; Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να μιλούν για Αριστερά και να διαμαρτύρονται για την σημερινή κατάσταση, είναι εκείνοι οι λίγοι γνήσιοι Αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί του 4% που βλέπουν τους μουσαφιραίους να έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι τους και να αλωνίζουν. Είναι εκείνοι οι γνήσιοι λίγοι Αριστεροί, που θα μείνουν να ξαναστηλώσουν το σπίτι τους όταν οι μουσαφιραίοι θα φύγουν και θα αναζητήσουν άλλη στέγη, με περισσότερα κομφόρ.
Δικαίωμα στην άποψη έχουμε όλοι. Η ιστορία είναι αυτή που θα κρίνει ποιος έκανε αυτό που έπρεπε, ποιος λιγοψύχησε, ποιος κιότεψε, ποιος πούλησε και ποιος ξεπουλήθηκε. Μέχρι τότε οι εθνικιστικές κορώνες (που δεν προέρχονται πλέον από τη Χ.Α. η οποία περιέργως σιωπά), οι διχαστικές απόψεις, τα ψευτοδιλήμματα και οι διαχωρισμοί περισσεύουν

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος γραφικός τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος, αυτός ο απίθανος ακροδεξιός ψεκασμένος τύπος που περιμένει την κατάλληλη ώρα για να επιστρέψει στο μαντρί της ΝΔ. (μόλις φύγει ο Σαμαράς)
Ο Καμμενος ο εθνικός και μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια.
Δεν υπάρχει δεύτερος.
Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενόχλησε το σύστημα.
Από το 2010 και μετά δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Το κατεστημένο τον θεωρεί εχθρό του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.
Τα αισθήματα όμως είναι αμοιβαία. Κι εμείς θεωρούμε το κατεστημένο εχθρό μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλους να το νικήσουμε!
Γιατί αυτοί είναι η κύρια αιτία που κρατά την Ελλάδα στο παρελθόν. Δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα, δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμιά τους.
Όμως επειδή ή θα αλλάξουμε, ή θα βουλιάξουμε η μάχη θα είναι μέχρις εσχάτων:
Ή εμείς, ή αυτοί!!
Πάμε!

Υ.Γ:
Τίποτα και κανένας δεν ξεχνιέται!

Ανώνυμος είπε...

To θεσμό που προΐστανται ο Ρακινζης, Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, τους εισαγγελείς διαφθοράς, (περίπτωση Ραμμου) και τον οικονομικό εισαγγελέα τα έφτιαξε ο Γ. Παπανδρέου μέσα σε δυο χρόνια πριν τον φάνε οι μεγαλοκαρχαρίες .(Δ.Ο.Λ.- Ψυχαρηδες, Πρετεντέρηδες,- Αλαφούζοι, Μπόμπολας,κλπ)
Δυο χρονια ρε.
Δυο χρονια κυβέρνησε μονο και πρόλαβε και σας την έκατσε.
Χωρις πιστολιές στον αέρα και δηλώσεις.
Χωρις υφακι και και βαρύγδουπα "κατηγορώ" να πορωνεται το ποπολο και να παίρνει η μπάλα τους πάντες.
Απλά, ήρεμα, μεθοδικά και συγκεκριμένα.
Με νόμους.
Με νομους που βάζουν μέσα τους κλέφτες και οχι με δηλώσεις-ευκολακια που κατηγορούν συλληβδην τους πάντες, πράγμα που τελικά οδηγεί στο να την γλιτώσουν όλοι. Άνοιγμα τα καπάκια και όλο το σκατο εξω.
Δυο χρονια μετά το φυσατε και δεν οχι μονο δεν κρυώνει, οχι μονο δεν την γλιτωσατε αλλα σας εχει όλους με τα βρακιά κατεβασμένα να ψάχνετε καλο κρεβάτι στον Κορυδαλο.
Για αυτο λυσσαξατε.
Βλέπετε τι παθαινετε, ξέρετε ποιος σας την έκανε και τρεμετε στην σκέψη πως θα μπορούσε να συνέχιζε.

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ (Ο)
1. θύμα συνωμοσίας άγνωστης προέλευσης και σκοπού: δεν είναι τυχαίο που έβαλαν τον Κωστόπουλο να κάνει πρωινάδικο και ταυτόχρονα γέννησε η κόρη της Βίσση, θέλουν να μας έχουν όλους ψεκασμένους ΣΥΝ. χαρδαβέλας
2. ψηφοφόρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων: ο Θανάσης θα ψηφίσει πάλι Καμμένο, είναι φανατικός ψεκασμένος ΣΥΝ χαϊκάλης, κουίκ
3. αυτός που, ενώ υποφέρει από αϋπνίες, πιστεύει πως του ρίχνουν ηρεμιστικά: ο Αγησίλαος είναι τόσο ψεκασμένος, που όλο το βράδυ, αντί να κοιμηθεί, γράφει στο Ίντερνετ για τα αεροπλάνα που ψεκάζουν ηρεμιστικά για να μας έχουν όλους κοιμισμένους ΣΥΝ. Κυριακος βελόπουλος
4. ανορθόγραφος με χαλασμένο το caps lock στον υπολογιστή: όταν είδα ότι ο Μηνάς έγραψε «ΔΗΑΔΩΣΤΑΙ ΤΟ», κατάλαβα πως ήταν ψεκασμένος
5. υποψιασμένος και περήφανος Έλληνας: ευτυχώς που είμαι ψεκασμένος και καταλαβαίνω πως ο θάνατος του Χριστόδουλου ήταν μια δολοφονία σχεδιασμένη από τους εχθρούς της Ελλάδας ΣΥΝ. λιακόπουλος
6. αναγνώστης της Ελεύθερης Ώρας: ρε Μενέλαε, εσύ που είσαι ψεκασμένος, για πες μας τι έλεγε το χθεσινό πρωτοσέλιδο για τον αντίχριστο;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι αυτός ο άνθρωπος μπήκε στη βουλή είναι δείγμα τρομερής παρακμής».

Oσοι δεν θα έκαναν επιτυχία στο Δελφινάριο, ή όσοι δεν ασχολούνται με τους Αεροψεκασμούς έχουν πάθει σοκ με φαινόμενο του Πάνου Καμμένου
Μάταια βέβαια γιατί δεν θέλουν να γίνουν και αυτοί περίγελος. (βλέπε την τύχη Κουβέλη)
Ο άνθρωπος δεν παίζετε, έχει πει και έχει κάνει τα πάντα.
Οτι οι Έλληνες Εβραίοι δεν φορολογούνται (!) σε αντίθεση με τους Χριστιανούς Ορθόδοξους Έλληνες που πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους.
Ζει μόνιμα στους τεχνητούς παραδείσους των ψεκασμών, γεγονός που φαίνεται καθαρά και από τις ανακοινώσεις του κόμματος, όπου όχι μόνο είναι ακατανόητες, αλλά χρησιμοποιούν και λέξεις όπως «κορυφαιότητα» ή άλλους ανθελληνικούς νεολογισμούς.
Με την υπόθεση του Καραγκιόζη (ΧΑΙΚΑΛΗ) πήγε να εφεύρει συνομωσία αλλά μπερδεύτηκε και ο ίδιος, δηλαδή ο σύμβουλος του Καμμένου, Γιώργος Αποστολόπουλος, ο ψεκασμένος , που πήγε να λαδώσει ψεκασμένους.... όπως λέν οι ψεκασμένοι
Τονίζει συνεχώς ότι δεν είναι μασόνος, αν και κανείς δεν τον ρώτησε αλλά χαίρομαι που έχει ομαδοποιήσει στο μυαλό του τις διάφορες θεωρίες.
Έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου, του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου κατέφυγε στη Δικαιοσύνη με αφορμή καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για εμπλοκή του σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) και «παιχνίδια» με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Και στο δικαστήριο τα «γύρναγε» λέγοντας, ''Δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεων του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου'', υποστηρίζοντας ότι όσα του έχουν χρεωθεί δεν έχουν ειπωθεί από τον ίδιο αλλά είναι ''προϊόν διαδικτύου''.

Παρ όλα αυτά όμως, τον εξάδελφό του (και συνονόματό του Παναγιώτη Καμμένο) τον διόρισε ως μετακλητό στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής .
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προέβη στο συγκεκριμένο ρουσφετάκι ενώ καταγγέλλει και καταδικάζει αντίστοιχα περιστατικά και εμφανίζετε σκληρός τιμητής κάθε κρούσματος οικογενειοκρατίας και επιλεκτικών συμπεριφορών του πολιτικού συστήματος...(Σαν τον Καρατζαφέρη)
Ειδικότερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου η (με ημερομηνία 7/8/2012) απόφαση του προέδρου της Βουλής με την οποία «διορίζεται, στο Γραφείο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κ.Ο. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, ο Παναγιώτης Καμμένος του Αλκιβιάδη».
Δεν χάνει ευκαιρία να ρίχνει λάδι στη φωτιά με κάθε ευκαιρία και να ακολουθεί από πίσω.
Κάθε καταγγελία που κάνει ο κ. Καμμένος αποδεικνύετε θα έλεγα μαλακία αλλά έτσι του δίνω ελαφρυντικά και τον απαλλάσσω!
Στην ουσία είναι λαϊκιστής του κερατά ακολουθώντας το «γαία πυρί μιχθήτω» για να αποκομίσει κομματικά οφέλη, δηλητηριάζοντας την κοινωνία η όποια με την σειρά της είναι έτοιμη πάνω στην απέλπισια της λόγο του μνημονίου να πιστέψει το κάθε «νούμερο».
Με όλα αυτά όμως δεν πλήττεται ο Καμμένος ή ο Χαϊκάλης, πλήττεται η ελληνική Δημοκρατία στον πυρήνα της..