Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

TOY EXEI ΣΠAΣEI TA NEYΡA - ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ – ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

«ΑΛΕΞΗ ΙΔΡΩΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»
Απίστευτη ένταση προκάλεσε στη Βουλή το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού ολοκληρωσε την δική της ομιλία της κι ενώ στο βήμα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ανέβηκε στη θέση της Προέδρου κάτι που ρητώς απαγορεύει ο Κανονισμός της Βουλής.
«Ανεβήκατε πάνω την ώρα που μιλούσα για θεσμική παρωδία. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η ΠτΒ απαγορεύεται να παραβιάζει τον κανονισμό του Σώματος», της είπε ο κ.Σαμαράς.
«Η συμπεριφορά όλων σας παραβιάζει τον Κανονισμό», απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου, εξαιτίας των αντιδράσεων από βουλευτές της ΝΔ.
«Κυρία πρόεδρε το έχετε παρακάνει δεν είστε δικτάτορας και εσείς κ. Τσίπρα να την μαζέψετε δεν είναι αρχηγός του κόμματός σας»,
ανταπάντησε ο κ.Σαμαράς, αποχωρώντας από το βήμα και καλώντας τους βουλευτές του να τον ακολουθήσουν έξω από την αίθουσα.
Αμέσως παρενέβη ο πρωθυπουργός, ο οποίος εμμέσως αποδοκίμασε την στάση της Προέδου, λέγοντας: «Η ιστορική ευθύνη σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή και ιστορική συνεδρίαση που παρακολουθεί όλος ο λαός απαιτεί απ όλους νηφαλιότητα και ευθύνη να διεξαχθεί μαι διαδικασία που αξίζει σε όλους όσους υπηρετούν τον κοινοβουλευτισμό.
Σας παρακαλώ να μην κάνουμε το χατήρι όσων θέλουν να διακόψουν. Να κατέβετε απο την έδρα και παρακαλώ τους βουλευτές και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έρθει πίσω να ολοκληρώσει την ομιλία του ».
Αμέσως μετά η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στο γραφείο του κ. Τσίπρα όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχαν πολύ έντονο διάλογο ο οποίος κατέληξε στο να παραδεχτεί ουσιαστικά η κ. Κωνσταντοπούλου οτι δεν έκανε καλή χρήση του κανονισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: