Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ (ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ)

Με αποκαλείς 5 χρόνια τώρα προδότρια, Μερκελίστρα, Κουνσλινγκ, Γερμανοτσολιά, τσιράκι όλων των λέσχεων (από ανάγνωσης μέχρι Μπίλντερμπεργκ) και σιωνιστών. 
Μου υπόσχεσαι κρεμάλα γιατί υποστηρίζω τη "χούντα". 
Ναι εσύ ο "αριστερός". 
Εσύ που σε πειράζει μια εκδήλωση για το μέλλον της χώρας και μου λες να μην πάω γιατί εκεί θα είναι ο μπουμπουκος και άλλα μπουμπούκια. 
Εσύ που δέχεσαι συγκυβέρνση με ακροδεξιούς και δέχτηκες στα ψηφοδέλτια σου και εξέλεξες τα νούμερα των ΑΝΕΛ. 
Κοίτα λίγο τι σημαίνει δημοκρατία και σεβασμός στις απόψεις των άλλων. 
Κοίτα τι εκφράζει η αρστερά και τι είναι αριστερά.
Ενας αναγνωστης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποια Ψεκασμένη Καμμενο-Αριστερά λοιπόν μου μιλάς, όψιμε Αριστερέ;
Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να μιλούν για Αριστερά και να διαμαρτύρονται για την σημερινή κατάσταση, είναι εκείνοι οι λίγοι γνήσιοι Αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί του 4% που βλέπουν τους μουσαφιραίους να έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι τους και να αλωνίζουν. Είναι εκείνοι οι γνήσιοι λίγοι Αριστεροί, που θα μείνουν να ξαναστηλώσουν το σπίτι τους όταν οι μουσαφιραίοι θα φύγουν και θα αναζητήσουν άλλη στέγη, με περισσότερα κομφόρ.
Δικαίωμα στην άποψη έχουμε όλοι. Η ιστορία είναι αυτή που θα κρίνει ποιος έκανε αυτό που έπρεπε, ποιος λιγοψύχησε, ποιος κιότεψε, ποιος πούλησε και ποιος ξεπουλήθηκε. Μέχρι τότε οι εθνικιστικές κορώνες (που δεν προέρχονται πλέον από τη Χ.Α. η οποία περιέργως σιωπά), οι διχαστικές απόψεις, τα ψευτοδιλήμματα και οι διαχωρισμοί περισσεύουν

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος γραφικός τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος, αυτός ο απίθανος ακροδεξιός ψεκασμένος τύπος που περιμένει την κατάλληλη ώρα για να επιστρέψει στο μαντρί της ΝΔ. (μόλις φύγει ο Σαμαράς)
Ο Καμμενος ο εθνικός και μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια.
Δεν υπάρχει δεύτερος.
Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

Αγωνίζονται σήμερα, με νύχια και με δόντια Σαμαράς και Τσίπρας
να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και τις ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου, εκείνης της εποχής ,που με την πρώτη εφαρμογή τους ,έριξαν το έλλειμμα κατά 6% του ΑΕΠ. Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, Που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, που αγωνίστηκε μόνος του να λειτουργήσει η αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαίων και να σωθεί η Ευρώπη. Το Γιώργο Παπανδρέου , που οι ντόπιοι υπηρέτες ξένων συμφερόντων, όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’ . Ναι το Γιώργο Παπανδρέου π[ου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εφαρμόσει το πρόγραμμα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της δημόσιος περιουσίας και τον πρόδωσαν και τον ανέντρεψαν.
Σήμερα η κατάσταση είναι σχεδόν εκτός ελέγχου, και επικίνδυνα ισορροπεί πάνω στο πεινασμένο στομάχι των συνταξιούχων , των μισθωτών και των νέων κάθε ηλικίας και κάθε μόρφωσης που αγωνιούν με απελπισία για το αύριο, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Αντώνη να κάνει ‘’αντιγραφή’’, όπως έκανε και ο γιός του.